Matthis Bolly sendte Molde til playoff i kvaliken til Europa League da han lobbet inn 1-3-scoringen på overtid av første ekstraomgang mot Aris torsdag kveld.
To kamper mot Partizan er det som skiller blåtrøyene fra et gruppespill i Europa League. Det første siden 2015/16 - da Molde også gikk videre fra gruppen.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Den første kampen blir spilt i Beograd, men det er uten hjemmelagets høylytte fans. Denne uken ble Partizan ilagt en straff på to hjemmekamper uten tilskuere etter rasistisk oppførsel fra publikum under hjemmekampen i kvalifiseringen mot Yeni Malatyaspor 8. august.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Samtidig må klubben punge ut cirka 240 000 kroner etter at publikum brukte fyrverkeri og blokkerte trappeløpet på stadion.
Eurosports fotballekspert mener et publikumsløst stadion kan slå begge veier.
– I utgangspunktet er det fordel for Molde at de ikke har en heksegryte mot seg. Samtidig kan det vise seg å være en fordel for Partizan at de ikke har trykket fra hjemmepublikummet på seg. Det blir spennende å se. Molde må uansett levere en bedre bortekamp enn mot Aris. Der hadde griseflaks, sier Rekdal til Eurosport.no.
Molde slet stort mot Aris borte. Det overrasket Rekdal.
– Inntrykket var at de forsvarte seg dårlig. De tillot kantene å komme en mot en mot backen. De forsvarte seg dårlig. Molde begynte ok, men etter frisparkmålet var det enveiskjøring. Jeg tror de lærte en del av kampen torsdag - og nå skal de spille borte først. Da kan de få et annet utgangspunkt og kanskje det er de som må ta igjen. De kan ikke ryke 0-3, men et ettmålstap kan de leve med.
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33