Scanpix

Derfor går Moldes neste Europa-kamp for tomme tribuner

Derfor går Moldes neste Europa-kamp for tomme tribuner

16/08/2019 16:18

Det blir ingen heksegryte for Molde i Beograd.

Matthis Bolly sendte Molde til playoff i kvaliken til Europa League da han lobbet inn 1-3-scoringen på overtid av første ekstraomgang mot Aris torsdag kveld.

To kamper mot Partizan er det som skiller blåtrøyene fra et gruppespill i Europa League. Det første siden 2015/16 - da Molde også gikk videre fra gruppen.

Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Video - Fikk krampe etter krampe: – Ingen tvil om at Molde-spillerne har gitt alt

01:11

Samtidig må klubben punge ut cirka 240 000 kroner etter at publikum brukte fyrverkeri og blokkerte trappeløpet på stadion.

Eurosports fotballekspert mener et publikumsløst stadion kan slå begge veier.

– I utgangspunktet er det fordel for Molde at de ikke har en heksegryte mot seg. Samtidig kan det vise seg å være en fordel for Partizan at de ikke har trykket fra hjemmepublikummet på seg. Det blir spennende å se. Molde må uansett levere en bedre bortekamp enn mot Aris. Der hadde griseflaks, sier Rekdal til Eurosport.no.

Molde slet stort mot Aris borte. Det overrasket Rekdal.

– Inntrykket var at de forsvarte seg dårlig. De tillot kantene å komme en mot en mot backen. De forsvarte seg dårlig. Molde begynte ok, men etter frisparkmålet var det enveiskjøring. Jeg tror de lærte en del av kampen torsdag - og nå skal de spille borte først. Da kan de få et annet utgangspunkt og kanskje det er de som må ta igjen. De kan ikke ryke 0-3, men et ettmålstap kan de leve med.

Video - Ut av ingenting sender han Molde til himmels

01:16