BEOGRAD/OSLO (Eurosport.no):
Partizan Beograd - Molde 2-1
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Mathis Bolly var avgjørende da han sendte Molde videre mot Aris i forrige kvalifiseringsrunde. I dag startet han på benken, men ble viktig igjen. For han scorte det viktige bortemålet til tross for at det ble tap til slutt.
– Resultatet i seg selv når vi skal hjem og spille den andre kampen er ikke så galt, men det irriterer meg, for jeg synes vi har veldig god kontroll på dem i en bortekamp hvor vi nekter dem mange store sjanser, sier trener, Erling Moe etter kampen.
Se hele intervjuet med Moe her:
Også kaptein, Ruben Gabrielsen har stor tro på at laget kan slå dem hjemme i Molde.
– Vi har en stor mulighet. Vi hadde Zenit i fjor, og holdt på å klare det. Vi scorer alltid hjemme, så vi må bare tette igjen bak. Jeg synes resultateter okey, sier Gabrielsen til Eurosport.
Partizan Beograd, som måtte spille kampen foran nesten tomme tribuner (barn under 14 år fikk slippe inn) på grunn av en rasismedom, slo tilbake like før pause ved Seydouba Soumah.
Kampen ble jevnspilt, der begge lag kunne endt opp med å score flere mål. Likevel var det en gammel United-kjenning som ble avgjørende. Zoran Tosic spaserte inn seiersmålet litt før slutt.
– Jeg synes vi har en fair mulighet. Vi er gode hjemme. Vi kommer til å score hjemme. Det er vi trygge på, sier Moe før returoppgjøret.
Dermed har Molde et brukbart utgangspunkt før serberne kommer til Aker Stadion om en uke. Bortemålet til Bolly kan vise seg å være gull verdt, men Molde må likevel vinne på hjemmebane om de i det hele tatt skal ha en sjanse til å nå gruppespillet i europaligaen.
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33