Sterk seier for Solbakkens København i Frankrike

Publisert 04/10/2018 klokken 21:57 GMT+2

Robert Skov scoret det avgjørende målet i kampens siste minutt, da Ståle Solbakkens FC København vant 2-1 borte mot franske Bordeaux i Europa League torsdag.

FC København

• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player. Abonner her!
Pieros Sotiriou ga gjestene fra den danske hovedstaden ledelsen få minutter før pause på Stade Matmut-Atlantique.
Ledelsen sto seg til det gjensto seks minutter av kampen. Da utlignet Younousse Sankharé, og det så ut til å gå mot Solbakkens andre strake uavgjort i Europa League.
Men Robert Skov ville det annerledes og sørget for Solbakken-jubel da han satte inn Københavns andre og kampens siste mål i det siste minuttet.
Ståle Solbakkens menn leder dermed gruppe C med sine fire poeng. Zenit St. Petersburg på andreplass har også fire poeng, men ligger bak København på målforskjell.
I gruppens andre kamp vant Zenit 1-0 hjemme mot Slavia Praha.
Neste oppgave for FCK i Europa League er hjemme mot Slavia Praha 25. oktober.