Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-profil håper å være tilbake til nøkkelkamp

Espen Blaker

Oppdatert 06/08/2018 klokken 17:04 GMT+2

Anders Konradsen var mandag tilbake på RBKs treningsfelt. Nå håper han å kunne bidra i Europa League-kvaliken.

konradsen

Foto: Eurosport

27-åringen har ikke vært i aksjon siden han pådro seg en kneskade i 3-0-seieren mot Vålerenga 24. juni.
– Det var deilig å spille med lagkompisene igjen. Det har vært litt tungt å gå skadet i en så viktig periode som vi har vært gjennom nå. Nå er håpet å rekke Cork-kampen hjemme. Det blir godt å kunne bidra igjen, sier Konradsen til Adresseavisen.
RBK spiller det første oppgjøret mot irene på bortebane førstkommende torsdag. Returkampen, som Konradsen nå tar mål av seg å rekke, går en uke senere – 16. august.
Midtbanespilleren innrømmer at det har vært spesielt å oppleve en trenersparking samt exit i Champions League-kvalifiseringen fra sidelinjen.
– Når man er skadefri og klar, får man på en måte rensket unna en del tanker gjennom trening og i kamp. Nå har jeg ikke kunnet gjøre det på samme måten. Samtidig synes jeg at spillergruppa har opptrådt på en meget god måte i denne perioden, sier han til Adressa.
Konradsens comeback på RBK-feltet er svært gode nyheter for RBK som i det siste har slitt med store skadeproblemer. Forutenom langtidsskadde Samuel Adegbenro og Yann-Erik de Lanlay måtte både Pål-André Helland og Vegar Eggen Hedenstad stå over helgens Ranheim-kamp med ferske smeller.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame