27-åringen har ikke vært i aksjon siden han pådro seg en kneskade i 3-0-seieren mot Vålerenga 24. juni.
– Det var deilig å spille med lagkompisene igjen. Det har vært litt tungt å gå skadet i en så viktig periode som vi har vært gjennom nå. Nå er håpet å rekke Cork-kampen hjemme. Det blir godt å kunne bidra igjen, sier Konradsen til Adresseavisen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
RBK spiller det første oppgjøret mot irene på bortebane førstkommende torsdag. Returkampen, som Konradsen nå tar mål av seg å rekke, går en uke senere – 16. august.
Midtbanespilleren innrømmer at det har vært spesielt å oppleve en trenersparking samt exit i Champions League-kvalifiseringen fra sidelinjen.
– Når man er skadefri og klar, får man på en måte rensket unna en del tanker gjennom trening og i kamp. Nå har jeg ikke kunnet gjøre det på samme måten. Samtidig synes jeg at spillergruppa har opptrådt på en meget god måte i denne perioden, sier han til Adressa.
Konradsens comeback på RBK-feltet er svært gode nyheter for RBK som i det siste har slitt med store skadeproblemer. Forutenom langtidsskadde Samuel Adegbenro og Yann-Erik de Lanlay måtte både Pål-André Helland og Vegar Eggen Hedenstad stå over helgens Ranheim-kamp med ferske smeller.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53