• Se Rosenborg - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2
OSLO/SKOPJE (Eurosport.no): – Det er helt fantastisk, nå får vi tre motstandere som er på et helt annet nivå enn det vi har til vanlig. Det er utrolig artig, sier Ivar Koteng til Eurosport.no.
Den mektige styrelederen i RBK var i ekstase etter 2-0 i Skopje og 5-1 sammenlagt mot Shkëndija noe som betyr at Rosenborg er klare for gruppespillet i Europa League.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Se hele intervjuet med Koteng. Saken fortsetter under videoen:

– Glad for at ingen klubber ser hvor god han er

En stor del av æren skal Rosenborg-keeper André Hansen ha. Med to klasseredninger reddet han to straffespark fra hjemmelaget. På tribunen satt en forbløffet Koteng.
– Det han gjør er Europa-klasse. Vi er veldig glade for at ingen klubber ser hvor god han er.
– Var du litt svett i førsteomgangen?
– Ja, da var jeg nesten død. Og det var enda verre på den andre straffen, da tenker man jo ikke rasjonelt i det hele tatt.
– Dere tviholder på han ett døgn til?
– Ja, det skal vi gjøre, svarer Koteng, og smiler.
  • Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne ukens podcast? Saken fortsetter under videoen:

– Trenger litt flaks noen ganger

Imponert over keeperspillet var også RBK-trener Rini Coolen.
– Vi har en keeper som reddet oss to ganger, men man trenger å ha litt flaks noen ganger for å holde nullen og vinne 2-0.
Nederlenderen var veldig fornøyd med organiseringen og strukturen til laget før pause, men påpeker at de hadde litt å gå på offensivt.
– I enkelte øyeblikk var jeg fornøyd med hva vi gjorde offensivt, også, men vi burde fått mer ut av vårt spill når vi hadde ballen - vi kontrollerte ikke kampen. Vi ga ikke vekk mange sjanser, men de var på oss hele tiden - og når det skjer må du stole på organiseringen og strukturen. I pausen snakket vi om at vi ikke skulle endre noe, for vi var sikre på at vi kom til å skape sjanser og score et mål. Det var en utfordring å nå Europa. Men vi greide det og det gjør meg fornøyd, sier Coolen til Eurosport.no.
  • Se Rosenborg - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2
Sett denne ukens Før Runden?
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53