Rosenborg rundspilt av Leipzig – står fortsatt uten poeng

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 04/10/2018 klokken 22:56 GMT+2

Ett mål fra Rosenborgs Issam Jebali var ikke nok til å få en seier over Leipzig i den andre runden i Europa League-gruppespillet.

RBK Leipzig

• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player. Abonner her!
Rosenborg - RB Leipzig 1-3:
Rosenborg tok imot tyske Leipzig i deres første hjemmekamp i gruppespillet. Det var en viktig kamp for Rosenborg som trengte en seier etter at de tapte åpningskampen 0-1 mot Celtic. Men gjestene ville det annerledes og allerede etter tolv minutter satte Leipzigs Jean-Kevin Augustin inn kveldens første mål.
Rosenborg fikk riktignok kampens første sjanse, men Yann-Erik de Lanlays heading i kampens andre minutt var også det eneste trønderne hadde å by på i den første omgang. Resten av omgangen ble hjemmelaget gjort til statister, mens gjestene produserte sjanse på sjanse.
Ti minutter inn i andre omgang satte Leipzigs Ibrahima Konate inn 2-0 til bortelaget. Og etter timen spilt ble det 3-0 til gjestene da Matheus Cunha banket inn kampens tredje mål.
Det ble igjen tent et lite håp hos Rosenborg-fansen da Issam Jebali satte inn en redusering. Etter 79 minutter sentret Jonathan Levi ballen til Jebali som satte den enkelt bak Leipzig-keeperen.
Men flere mål ble det ikke i kampen. Dette betyr at Rosenborg ligger nederst i sin gruppe med to tap og null poeng. Neste kamp i Europa League er mot Red Bull Salzburg senere i oktober, som torsdag vant sin kamp 2-1 over Celtic. Østerrikerne leder dermed gruppa med seks poeng, mens Leipzig og Celtic har tre poeng hver.
Før det skal Rosenborg møte Sandefjord i Eliteserien søndag 7. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.