• Se returoppgjøret mellom CSKA Moskva og Arsenal på MAX og Eurosport Player fra klokken 20:30 i kveld!
Mye skal gå galt for at Arsenal skal gi fra seg 4-1 ledelsen mot CSKA Moskva i kampen om avansement til semifinalen i Europa League. Men på pressekonferansen dagen før returkampen mot CSKA Moskva i kvartfinalen trakk Arsene Wenger frem denne ukens overraskende Champions League-resultater.
– Vi er i en situasjon hvor jeg ikke tror vi er redde for å bli selvtilfredse. Vi vet det er et viktig mål for oss å komme så langt som mulig. Gårsdagens resultat (Romas 3-0 seier over Barcelona, red anm) kan være en god advarsel for oss. Vi har en stor jobb å gjøre, men vi har et godt utgangspunkt etter den første kampen, sier Wenger på pressekonferansen.
UEFA Europa League
Historien gjentok seg for Molde: Falt sammen etter imponerende åpning
26/11/2020 KLOKKEN 19:45
Arsenal ligger på en foreløpig 6. plass på tabellen i Premier League, og det er hele 13 poeng opp til fjerdeplassen som gir en plass i neste års Champions League.
Dermed er seier i Europa League mest sannsynlig den eneste sjansen Arsenal har for å kunne konkurrere med de beste klubbene i Europa neste sesong.
– Vi fokuserer selvfølgelig på Europa League. Med vår tabellsituasjon i Premier League er det en svært liten sjanse for å klatre noe høyere på den tabellen, så seier i Europa League er selvfølgelig ett av våre store mål for sesongen, sier Arsenal-treneren.
Se alle målene fra det første oppgjøret her!
UEFA Europa League
Fortsatt usikkerhet rundt Molde-profilens skade: – Vil gjøre undersøkelser
25/11/2020 KLOKKEN 20:24
UEFA Europa League
Lover et annerledes Molde før Arsenal-møtet: – Skal være med å danse
25/11/2020 KLOKKEN 14:28