«Silent Stan», som Kroenke ofte blir kalt, sier til engelske medier at Wenger har gjort en god jobb. Arsenals supportere er derimot delt på midten i synet på Wenger, spesielt etter at klubben ikke klarte å kvalifiserte seg til Champions League etter fjorårssesongen. Det er første gang siden 1997 Arsenal ikke blir med i den gjeveste turneringen i Europa. I stedet ble det spill i Europa League.
Wenger, som har vært i Arsenal i 21 år, signerte etter fjorårssesongen en ny toårsavtale med Arsenal. Kroenke mener det var en klok avgjørelse av styret i klubben.
UEFA Europa League
Historien gjentok seg for Molde: Falt sammen etter imponerende åpning
26/11/2020 PÅ 19:45
– Vi mener Arsène gjør en god jobb, og er riktig mann, sier amerikaneren som legger til at han mener å se at franskmannen er mer fokusert nå enn noensinne, sier Kroenke.

Peker på Kroenke

Men ikke alle Arsenal-fans er enig med Kroenke. Mot slutten av fjorårssesongen uttrykte fansen sin misnøye med Wenger. Det ble arrangert protestmarsjer både før og etter kamper, riktig nok med varierende oppslutning – men budskapet ble godt synlig.
I tillegg har fly med «Wenger out»-bannere fløyet over kamparenaene og det var tidvis vært høylytt krangling mellom de som ønsker Wenger bort og de som ønsker han med videre.
Flere av Arsenals supportere peker også mot Stan Kroenke, som de mener ikke har gjort nok, eller ikke har gjort noe som helst, for å løfte klubben.
Saken fortsetter under videoen:

– Jeg elsker å være involvert i klubben

Den amerikanske sportsmagnaten eier Kroenke Sports & Entertainment, som igjen eier flere klubber i forskjellige sporter, inkludert NFL-laget Los Angeles Rams, Denver Nuggets i NBA og Colorado Avalanche i NFL, sier de ikke har planer om å selge sin andel Arsenal-aksjer, som for øyeblikket er 67 prosent.
– Se på historien vår. Vi går inn i ting for få det til å vokse. Vi er alltid med langsiktig, du ser ikke oss selge noe sted, sa 70-åringen og la til at han elsker klubben.
– Jeg elsker å være involvert i klubben. Det finnes ingen bedre følelse enn å gå ut å vinne, slik vi gjorde i FA-cupen, sier Kroenke, og henviser til 2-1-seieren mot Chelsea i mai.
(©NTB)
UEFA Europa League
Fortsatt usikkerhet rundt Molde-profilens skade: – Vil gjøre undersøkelser
25/11/2020 PÅ 20:24
UEFA Europa League
Lover et annerledes Molde før Arsenal-møtet: – Skal være med å danse
25/11/2020 PÅ 14:28