Scanpix

Suksesstrener linkes til Bundesliga-klubber

Suksesstrener linkes til Bundesliga-klubber
Av Eurosport

16/04/2018 12:44Oppdatert 16/04/2018 13:59

Bundesliga-klubbene Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt skal ha vist konkret interesse for Salzburg-trener Marco Rose.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport
  • Semifinale i Europa League: Se Marseille - Salzburg 26. april klokken 21.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Rose har gjort stor suksess som trener for Fredrik Gulbrandsen, Valon Berisha og de øvrige Salzburg-spillerne denne sesongen. Den østerrikske storklubben er klar for semifinalespill i Europa League og topper den hjemlige ligaen klart.

Mandag skriver storavisen Salzburger Nachrichten at Roses prestasjoner på trenerbenken har gjort ham til et hett navn i Tyskland.

I Borussia Dortmund er framtiden til trener Peter Stöger åpen, og nylig ble det kjent at Eintracht Frankfurt-trener Niko Kovac overtar Bayern München neste sesong.

Salzburgs sportsdirektør Christoph Freund innrømmer at han ikke er overrasket over den eventuelle interessen for trener Rose.

– Vi vet ikke hva som vil skje i framtiden. Men det er klart at hvis vi fortsetter å gjøre slike kamper som Lazio, vil både treneren og spillerne tiltrekke seg interesse fra klubber i de beste europeiske ligaene, sier han.

41 år gamle Rose spilte selv for Leipzig, Hannover og Mainz i sin aktive karriere. Siden 2013 har han vært trener i hardtsatsende Salzburg.

Kvartfinaletriumfen i Europa League mot Lazio i forrige uke var en av hans største triumfer så langt. I semifinalen venter to nye meget tøffe oppgjør mot franske Marseille.

  • Semifinale i Europa League: Se Marseille - Salzburg 26. april klokken 21.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge

(©NTB)

Video - Salzburg snudde sensasjonelt og gikk til semifinale

01:47
0
0