• Semifinale i Europa League: Se Marseille - Salzburg 26. april klokken 21.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Rose har gjort stor suksess som trener for Fredrik Gulbrandsen, Valon Berisha og de øvrige Salzburg-spillerne denne sesongen. Den østerrikske storklubben er klar for semifinalespill i Europa League og topper den hjemlige ligaen klart.
Mandag skriver storavisen Salzburger Nachrichten at Roses prestasjoner på trenerbenken har gjort ham til et hett navn i Tyskland.
Champions League
Champions League-eventyret over for Haaland og Salzburg
10/12/2019 KLOKKEN 19:47
I Borussia Dortmund er framtiden til trener Peter Stöger åpen, og nylig ble det kjent at Eintracht Frankfurt-trener Niko Kovac overtar Bayern München neste sesong.
Salzburgs sportsdirektør Christoph Freund innrømmer at han ikke er overrasket over den eventuelle interessen for trener Rose.
– Vi vet ikke hva som vil skje i framtiden. Men det er klart at hvis vi fortsetter å gjøre slike kamper som Lazio, vil både treneren og spillerne tiltrekke seg interesse fra klubber i de beste europeiske ligaene, sier han.
41 år gamle Rose spilte selv for Leipzig, Hannover og Mainz i sin aktive karriere. Siden 2013 har han vært trener i hardtsatsende Salzburg.
Kvartfinaletriumfen i Europa League mot Lazio i forrige uke var en av hans største triumfer så langt. I semifinalen venter to nye meget tøffe oppgjør mot franske Marseille.
  • Semifinale i Europa League: Se Marseille - Salzburg 26. april klokken 21.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
(©NTB)
Champions League
Gode Haaland-nyheter i forkant av Genk-kampen
26/11/2019 KLOKKEN 16:21
Tipico Bundesliga
Haaland er ikke kvitt kneskaden – kan gå glipp av Berge-møte
21/11/2019 KLOKKEN 14:02