• Se Atalanta - Everton torsdag klokken 18.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Ronald Koeman gir markedet skylden for at Everton ikke klarte å hente inn en erstatter etter at stjernespissen Romelu Lukaku ble solgt i sommer.
Den nederlandske manageren skuffet ettersom han ønsket å signere et oppspillspunkt på topp. Ifølge The Guardian skal Arsenals Olivier Giroud ha stått på ønskelisten, men på grunn av høye priser fant ikke laget en erstatter for Lukaku, selv om de hentet Wayne Rooney tilbake igjen fra Manchester United.
Premier League
King-assist i sterk Bournemouth-seier
15/09/2019 PÅ 15:01
– Med en gang du begynner å se på andrevalget og tredjevalget må prisen være rett for den rette spilleren. En del av prisene klubbene krevde var latterlige, så vi fikk ikke det vi ville ha til slutt. Vi ønsker å spille slik vi gjorde forrige sesong, men nå må vi kanskje gjøre noe litt annerledes. Vi må gjøre det som er best for laget, sier manageren.
– Kanskje begynner vi å se etter en spiss igjen i januar, men akkurat nå er jeg glad for at vi er ferdig med vinduet. I alle fall helt til jeg våknet og leste historien om Wayne Rooney, sier Koeman ifølge The Guardian.
Everton-sjefen ønsker å kjempe om en topp fire-plassring i Premier League denne sesongen. Det tror han kan bli tøft uten å ha erstattet spilleren som dunket inn 25 mål forrige sesong. I tillegg skal klubben spille Ligacup, FA-cup og Europa League.
Nå må han stole på to unggutter.
– Selv med den beste spissen vil topp fire alltid være vanskelig. Vi kan prøve, men alle andre forbedrer troppene sine. Vi har hentet inn noen gode unge spillere, men vi mistet 25 mål i Lukaku og vi må erstatte den produktiviteten. Spillere som Dominic Calvert-Lewin og Sandro Ramírez vil få flere sjanser siden vi ikke fikk vårt nummer èn-mål, men vi må ha forståelse for at Sandro er 21 og Dominic er 20, sier Koeman.
  • Se Atalanta - Everton torsdag klokken 18.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Premier League
King med straffemål mot Everton
25/08/2018 PÅ 16:46
UEFA Europa League
Bartra snakker ut om bombeangrepet: – Jeg fryktet for livet mitt
30/01/2018 PÅ 09:11