• Se Rosenborg – Vardar Skopje på Eurosport Player og MAX torsdag klokken 19.00
30 år gamle Per Ciljan Skjelbred drømmer om å avslutte karrieren på Lerkendal.
Kontrakten med Hertha Berlin går ut i 2019 og trønderen vil ikke utelukke at han da returnerer til Rosenborg. Klubben han fikk 156 kamper for.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Jeg håper at jeg kommer tilbake, at jeg har kropp til det etter tiden i Tyskland, og at jeg er god nok, sier Skjelbred til Adressavisen.
Men det er ikke bare en spillerkarriere 30 åringen ønsker seg. Nå frir Hertha-spilleren til gamleklubben og har lyst til å fortsette å jobbe innenfor fotballen etter endt karriere.
– Jeg har lyst til å avslutte i Rosenborg, det har jeg alltid sagt, og kanskje eventuelt i fremtiden få meg en jobb i RBK, der jeg kan trene unge talenter. Det har jeg alltid drømt om. Det hadde vært spennende å bruke det jeg kan og de erfaringene jeg har fått utenfor Trondheim på noe positivt for trønderske gutter og jenter, sier Per Ciljan Skjelbred til Adresseavisen.
For etter at han forlot Rosenborg og hadde blitt en yndling blant fansen, ble det først 26 kamper for Hamburg mellom 2011 og 2014. Deretter ble det Hertha Berlin på lån før overgangen ble permanent.
Med rutinen fra tysk fotball kunne trønderen tenkt seg en jobb i Rosenborgs akademi etter karrieren istedenfor en jobb rundt førstelaget.
– Jeg ville heller ha gjort det om jeg må prioritere. For å se hva jeg kan bidra med, sier han.
I morgen venter Östersund på bortebane for Hertha Berlin. Den kampen kan du se på Eurosport Player klokken 19.00.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19