Marius Lundemo rekker ikke kampen mot Zenit torsdag eller Aalesund søndag etter smellen han pådro seg mot Stabæk forrige runde. Undersøkelser viser en skade på leddbåndet for midtbanespilleren.
– Marius kan ikke spille mot Zenit og Aalesund, så får vi se an situasjonen i neste uke, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38

– Den kampen kan komme for fort

Anders Konradsen måtte gi seg tidlig i kampen mot Stabæk på grunn av en skade i leggen. Midtbanespilleren er tvilsom til den svært viktige kampen mot Zenit.
– Den kampen kan komme for fort, men vi utelukker ingenting, sier Schwabe til Rosenborgs hjemmeside.
Schwabe har ikke besvart Eurosport.no henvendelse tirsdag.
Kåre Ingebrigtsen innrømmer at skadene skaper litt hodebry. Rosenborg bør ta ett poeng eller tre for ikke å havne for langt bak Real Sociedad på tabellen og ha et håp om avansement. Vinner spanjolene hjemme mot Vardar vil RBK være seks poeng bak med tap mot Zenit før to kamper gjenstår av gruppespillet.

– Føler meg veldig komfortabel på den plassen

Nå vurderer RBK-treneren tre alternativer som anker på midtbanen. Forsvarsspillerne Jacob Rasmussen og Birger Meling er to av alternativene sammen med Morten Konradsen. Rasmussen fikk ankeroppgaven på midtbanen i helgen og nå antyder Ingebrigtsen at han vil få det igjen.
– Han har spilt der før, og spilte der nå igjen mot Stabæk. Så han kan spille der, sier RBK-treneren til Adressavisen.
Den 20 år gamle dansken med 7 kamper i Eliteserien denne sesongen spiller gjerne på midtbanen om laget skulle trenge ham til å gjøre en jobb der.
– Det er helt fint for meg å spille sentralt på midten. Jeg føler meg veldig komfortabel på den plassen, og liker å få ballen mye. Du får den kanskje litt oftere feilvendt i den rollen enn som stopper, men jeg liker den jobben godt, sier Rasmussen til Adressavisen.

Stang ut for både Rosenborg og Stabæk

Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19
Eliteserien
Reddet heldige RBK med sin første seriescoring på to år
15/08/2021 PÅ 17:52