• Se Real Sociedad - Rosenborg i Europa League! Se kampen på Eurosport Player og MAX fra 20:25.
Torsdag braker Europa League-eventyret løs for Rosenborg. Første oppgjør er en knallhard bortekamp mot Real Sociedad, laget som ligger på 2. plass i La Liga rett bak Barcelona.
Rosenborg-stopper Tore Reginiussen gleder seg til møtet med den spanske klubben.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Det blir fort en tøff kamp. Det er et bra lag vi møter med god selvtillit og har fått en god start. Det blir en skikkelig test på hvor vi står, men først og fremst gleder vi oss. Vi reiser ned med lave skuldre og har troen på at vi kan «kuke» det til for de, sier Reginiussen til Eurosport.no.

Dette vil ikke Reginiussen røpe

Selv om laget har fått en bra start i La Liga med tre strake seiere og ti scorede mål, ser midtstopperen muligheter for å straffe spanjolene. Men hva trønderne har funnet ut av svakheter forblir hemmelig. I alle fall inntil videre.
– Vi har sett at de er et bra lag. Det er klart at de har noen offensive kvaliteter og har scoret ti mål på tre kamper. Det blir en bra test for oss som skal prøve å stoppe de. Samtidig er det slik at alle lag har noen svakheter og områder der det er mulig å straffe de. Det har Real Sociedad, påpeker RBK-profilen.
– Hvor er muligheten da?
– Det skal jeg si etterpå. Hvis vi har funnet dem, svarer Reginiussen, og ler.

– Det har vi vist i Europa før

Midtstopper-kollega Jørgen Skjelvik tror utfordringen blir å stoppe kantspillerne Juanmi og Adnan Januzaj.
– De har en venstrekant som virker sikker i bakrom. Januzaij er på høyrekanten. Det kan bli noen løpsdueller der. Det er to hurtige kanter. Det blir vel litt løping i denne kampen her også, sier Skjelvik til Eurosport.no.
Midtstopperen mener RBK kan få med seg et resultat fra bortekampen og håper laget klarer å slippe seg løs. Også han ser muligheter for hvordan Rosenborg kan straffe hjemmelaget.
– Så lenge vi er disiplinerte og gode er det muligheter på kontringer. De er som andre spanske lag. De liker å holde i ballen og dytte opp mye folk når de har ballen i gunstige situasjoner. Det er mulig å kontre på de. Det har vi vist i Europa før at vi er gode på, forklarer Skjelvik.
  • Torsdag møter Rosenborg Real Sociedad i Europa League! Se kampen på Eurosport Player og MAX fra 20:25.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19