Scanpix

RBK-Helland bekrefter – må opereres

Helland bekrefter – må opereres

14/09/2017 12:54Oppdatert 14/09/2017 14:39

Pål André Helland bekrefter at han skal under kniven, men tidspunktet er ennå ikke bestemt.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Rosenborgs Pål André Helland (27) har i lang tid famlet i blinde. En skade i akillessen har holdt kantspilleren borte fra fotballbanen siden begynnelsen av august.

  • Se Real Sociedad–Rosenborg på Eurosport Player og MAX tordag fra kl. 20.30!

Før det var det inn og ut av laget på grunn av en lyskeskade.

Helland har imidlertid stort sett hele veien vært tett på troppen. Rosenborgs tur San Sebastián for Europa League-møtet med Real Sociedad er intet unntak.

Før kampen er RBK-angriperen igjen tilbake i det lune hjørnet som har kjennetegnet ham de siste årene hos serielederne. En av grunnene var at han nå endelig har det fått klart at kroppen trenger mer enn bare hvile og restitusjon for å komme tilbake for fullt.

Årsaken til at det ikke ennå er bestemt når vingen skal under kniven handler ifølge avisen om smerter. Helland har kunnet være med på enkelte spilløvelser på mindre bane, men når det har vært snakk om spill på et større område har det sagt stopp for 27-åringen.

Før turen nedover i Europa har Helland fått studert torsdagens motstander, og er optimistisk på vegne av lagkameratene før de entrer gresses på Anoeta.

– Jeg har sett to av kampene til Sociedad, og det er helt klart et godt lag. La Liga-lag er kanskje det tøffeste å møte, med tanke på tekniske ferdigheter og tempo i spillet. Vi får ta det igjen med god struktur. Og i tillegg ved å løfte oss enda ett hakk, sier han.

0
0