PARKEN/OSLO (Eurosport.no):
Dermed ble siste kapittel i FCK-karrieren skrevet for den tidligere landslagsprofilen.
– Det var litt tøffere enn jeg hadde trodd. Det er jo sinnssykt. Jeg er evig takknemlig, sier en åpenbart preget Høgli til Eurosport.no.
UEFA Europa League
Freste mot kampprogrammet: – Irriterer meg grenseløst
25/10/2019 PÅ 08:26
– Hvilke følelser har du for fansen?
– Det er enormt. Det er vanskelig å beskrive. Jeg setter bare utrolig stor pris på det. Jeg kommer til å savne alle sammen. Å spille foran et fullsatt Parken kommer jeg aldri til å glemme, sier han.
– Det er alltid spesielt å forlate en klubb. Spesielt en klubb som man har blitt veldig glad i og har et veldig sterkt forhold til. Det blir merkelig, men det er en tid for alt. Jeg tror det er et greit tidspunkt å gjøre det på nå, sier Høgli.

Solbakken: – Har blitt en kultfigur

Trener Ståle Solbakken roser eleven for oppførselen både på og utenfor banen i tiden i København.
– Han er en populær mann og får en velfortjent avskjed med fansen her. Han har blitt en kultfigur fordi han er litt atypisk som fotballspiller med tanke på hvilke saker han engasjerer seg for. Han gjør en god figur på Twitter, skjønner jeg, han kaster seg inn i politiske kampsaker. Også har han fått ry på seg for å være en stor kaffedrikker, så kaffekoppene går unna i supporterbutikken her. I tillegg er han en veldig fin mann i miljøet, sier Solbakken til Eurosport.
Også lagkameratene er fulle av lovord.
– Han skal få en god klem og en kopp med kaffe. Han har vært en fantastisk representant for FC København. Han leverer ute på banen, og utenfor banen er han et utrolig godt og varmt menneske. Vi kommer til å savne ham, sier Nicolai Boilesen.
(saken fortsetter under)

Forlater FCK etter en tøff periode – kommer med TIL-løfte

Situasjonen klubben forlates i er imidlertidig ikke ideell. Vanligvis så suverene FCK har hele 17 poeng opp til serieleder Brøndby og ligger i øyeblikket på en 5. plass.
– Det er en ny situasjon for klubben. Det er som Ståle selv sier: At alle spillere og klubber kommer i sånne situasjoner. Nå er det vår tur. Hvis noen skal klare å snu det, er det FCK. De kommer til å gjøre det raskt, og allerede neste sesong kommer FCK til å være i toppen, forsikrer Høgli.
Spilleren skal nå vende hjem til Norge, og skal spille for Tromsø den kommende sesongen. Planen var at han skulle melde overgang i sommer, men en skade på Peter Ankersen gjorde at nordmannen var ønsket med ut året.
– Tom spilte de to første kampene i høst, men så har han slitt med skader og det har satt sitt preg på de siste par årene hans. Det er ekstra surt når han var tiltenkt masse spilletid i høst, men så pådrar han seg den kjempestrekken i kamp to allerede. Men Tom har fått opplevd masse her og tar med seg titler hjem til Norge, sier Solbakken.
Høgli kommer med en lovnad til sin nye klubb:
– Formen skal bli god til mars. Det lover jeg. Det er ikke noe problem, smiler han.
FCK vant 2-0 mot Sheriff og er dermed videre fra gruppespillet i Europa League.
UEFA Europa League
Solbakkens FCK stjal poeng fra Malmö
03/10/2019 PÅ 21:11
3F Superliga
Wikheim scoret da Solbakkens FCK ble ydmyket
12/05/2019 PÅ 21:30