Kritiserte Cechs keeperspill – Welbeck holdt liv i Arsenals trofedrøm

Oppdatert 13/04/2018 klokken 00:02 GMT+2

Arsenal var i ferd med å rote bort semifinalebilletten, men så dukket Danny Welbeck opp.

Arsene Wenger

• Se trekningen av semifinalene fredag klokken 13.00 på Eurosport Player og Eurosport 1
– Skulle Arsenal ryke ut i kveld her med den ledelsen de har ville det være en kjempeflause for Wenger og co, sa Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal.
Arsene Wenger er på jakt etter sitt første europeiske trofe med Arsenal, men i returkampen mot CSKA Moskva ble det mye mer spennende enn det franskmannen og fansen håpte på. Etter å ha havnet under med 0-2 etter at Fedor Chalov og Kirill Nababkin scoret for hjemmelaget, kunne Arsenal puste lettet ut da Danny Welbeck satte inn 1-2 et knapt kvarter før slutt.
Aron Ramsey fastsatte sluttresultatet til 2-2 på overtid. Dermed tok Arsenal seg videre til semifinalen i Europa League med 6-3 seier sammenlagt, og drømmen om et europeisk trofe lever ennå for Arsenal-fansen. Wenger vil ikke avsløre hvilket lag han foretrekker i semifinalen og påpeker at det er mer jevnere nå enn tidligere i toppen av europeisk fotball.
– Alle snakker om Atletico Madrid. At de ser ut som det sterkeste laget nå på papiret, men når du ser på resultatene må du si at Salzburg er de der. Jeg er fra Frankrike, så Marseille er der også. Det er bare å vente på trekningen, sier Wenger.
Saken fortsetter under videoen:

Slaktet Cech

For hjemmelaget gikk ut og styrte kampen, og fikk betalt i det 39. minutt. Peter Cech leverte en flott redning på en flott heading fra en CSKA-spiller, men returen endte rett i beina på Fedor Chalov som gjorde ingen feil og satte ballen i mål.
I andre omgang fyrte Aleksander Golovin av fra 35 meter etter fem minutter. Et tilsynelatende ufarlig skudd, men Peter Cech ga retur. Kirill Nababkin var nådeløs og banket inn 2-0, og ny spenning i kampen.
Keeperens inngrepen var alt annet enn imponerende.
– Det er svakt keeperspill av Peter Cech. Det er greit at skuddet flakker litt, men du kan ikke legge ballen ned på et gullfat til motstanderen. Han bare dundrer inn 2-0, sa Rekdal.

– En kanonavslutning

Arsenal våknet mer etter de to scoringene og i det 76. minutt startet Danny Welbeck et angrep på venstresiden. Angriperen kombinerte fint med Mohamed Elneny
– Det er en kanonavslutning av ham, sa Rekdal.
Aron Ramsey satte inn 2-2 på en kontring på overtid. Dermed endte kampen 2-1, og Arsenal gikk videre med 6-3 seier sammenlagt.