Det var på onsdagens treningsøkt det noe bisarre skjedde. Hertha Berlins tre keepere skadet seg under trening og måtte gi seg på under en time, skriver den tyske avisen Bild. Inkludert Norges landslagskeeper, Rune Almenning Jarstein.
Det hele startet da Jonathan Klinsmann måtte gi seg på grunn av en kneskade. 20-åringen hinket av banen og inn i garderoben etter å ha skadet seg og er ikke aktuell til de neste kampene mot Wismar og Duisburg.
– Det skjedde i oppvarmingen. Jeg håper ikke det er alvorlig, sier keeperen til Bild.
Bundesliga
Jarstein stoppet rekordforsøk
24/02/2018 PÅ 18:28
Så var det den norske landslagskeeperen som måtte kaste inn håndklet minutter senere. Jarstein følte seg ikke bra og gikk av banen.
– Jeg har ikke vært bra siden i går kveld. Jeg har vært svimmel, sa landslagskeeperen.
Det ble tatt blodprøver av keeperen etter at han gikk av. Trolig er det snakk om en infeksjonen og spilleren ble kjørt vekk i bil i etter at han forlot banen. Det er ventet at Jarstein vil være tilbake på trening allerede torsdag.
Så under en time etter Klinsmanns forfall skadet også den tredje Hertha-keeperen seg. Thomas Kraft (28) fikk en hard ball rett i nesen og måtte av treningsfeltet. Resultatet var en brukket nese.
Til slutt måtte de to juniokeeperne Leon Schaffran (18) og Leon Brüggemeier (19) steppe inn.
Jarstein og Hertha Berlin er i full gang med sesongforberedelsene til årets sesong i Bundesliga. I tillegg er laget kvalifisert for gruppespillet i Europa League.
UEFA Europa League
Krever erstatning av rivalens supportere etter Europa League-finalen
19/05/2018 PÅ 11:44