Oppdatert 13/04/2018 klokken 12:20 GMT+2

Knalltøffe oppgjør venter i Europa League-semifinalen for Arsene Wengers menn.

FC Arsenal zittert sich ins Halbfinale

Fredag ble det klart at Arsenal får tøff motstand i Atletico Madrid da semifinalene i Europa League ble trukket. Arsene Wengers mannskap begynner med hjemmekamp.
Arsenal så lenge ut til å være ille ute mot CSKA Moskva torsdag, men 2-2-resultatet sørget for semifinalebillett med 6-3 sammenlagt.
(Saken fortsetter under videovinduet)
I den andre semifinalen trakk to ganger tidligere Champions League-vinner Eric Abidal Marseille mot norskpregede Salzburg i kampen om den andre billetten til finalen i Lyon.
Salzburg slo den italienske storklubben Lazio 4-1 på hjemmebane torsdag og gikk videre til semifinalene med 5-2 sammenlagt. Det var for mange en stor overraskelse.
Mindre imponerende ble ikke prestasjonen av at Lazio tok ledelsen tidlig i annen omgang, før hjemmelaget startet det som ble en voldsom snuoperasjon.
Valon Berisha spilte hele kampen og fikk notert en målgivende pasning, mens Fredrik Gulbrandsen kom inn som innbytter 11 minutter før slutt.
Marseille slo Leipzig 5-3 sammenlagt i sin kvartfinale etter å ha vunnet returkampen på hjemmebane 5-2 torsdag.