– Det er rett og slett ekkelt å se på, sier Eurosports kommentator Jørgen Klem da han fikk se bildene av en tilsynelatende livløs Cuco Martina som ble liggende på banen i kampen mot Lyon.
Etter at en halv time var spilt i Lyon falt Everton-spilleren stygt etter en hodeduell med.
Premier League
King-assist i sterk Bournemouth-seier
15/09/2019 PÅ 15:01

Klaget på smerter i nakken

– Det er ingen hyggelige bilder fra Lyon. Martina er uheldig i den situasjonen, han er høyt oppe i den duellen og faller hardt på ryggen, fortsetter Klem mens bilder av spillere som forsøkte å få kontakt med Martina som ble liggende livløs igjen på bakken.
Helsepersonell på stadion var raskt ute på banen, men brukte flere minutter på å få den 28 år gamle spilleren ut på båre med nakkekrage. På TV-bildene kunne man se at Martina beveget på armene.
Artikkelen fortsetter etter videoen!
Klokken 21.19 torsdag kveld skriver klubben på twitter at Mertina har blitt fraktet til sukehus hvor han blir over natten til obeservasjon. Klubben skiver også at den 28 år gamle spilleren hadde pådratt seg en hjernerystelse og hadde smerter nedover i nakken. Han ble sendt rett til sykehuset for undersøkelser.

Ute av Europaligaen

Everton måtte vinne torsdagens kamp om de skulle ha håp om å ta seg videre fra gruppespillet i Europaligaen. Det håpet svant kraftig etter 67 minutter da Bertrand Traore utnyttet svakt forsvarsspill av Everton-forsvaret. Traore snappet opp ballen inne i boksen, alene med keeper gjorde han lat rett og sende ballen komfortabelt i nettet.
En ble til to bare åtte minutter senere. Da Lyon satte igang en effektiv kontring. Ballen endte hos Houssem Aouar etter en raus assist fra Memphis Depay. Den 19 år gamle Lyon-spilleren satte ballen komfortabelt i nettet.
Memphis tegnet seg på scoringslista i det 88. minutt. 23-åringen skallen ballen i mål etter et elegant innlegg av Jordan Ferri på høyrekanten. Kampen endte 3-0 fordel Lyon. Med to kamper igjen i gruppe spillet står Everton fremdeles med ett poeng og har ikke mulighet til å ta seg videre fra gruppespillet.
Premier League
King med straffemål mot Everton
25/08/2018 PÅ 16:46
UEFA Europa League
UEFA vil straffe Lyon for rasistisk oppførsel
19/03/2018 PÅ 16:18