På stillingen 1-0 fordel Lazio da Salzburg-spissen Munas Babbur falt om inne i motstandernes sin boks.
Dommeren lot spillet gå videre, mens spilleren ble liggende å vri seg og holde seg til venstresiden av hodet. Etter rundt 30 sekunder ble dommer Ovidiu Hategan oppmerksom på den skadde spilleren og stoppet spillet. Så startet forvirringen.
Hategan pekte på straffemerket, så ga han gult kort til Lazio-spiller Dusan Basta. (Se situasjonen i videoen under!)
Champions League
Champions League-eventyret over for Haaland og Salzburg
10/12/2019 KLOKKEN 19:47
  • Se returoppgjøret mellom Red Bull Salzburg og Lazio med Eurosport Player 12. april 21.00!
– Hva er det han får gult for nå da. hvis han har sett slaget kan han da ikke gi gult kort. I alle dager, det er ingen som skjønner hva som skjer, sa Eurosports kommentator Eivind Bisgaard Sundet før han fortsatte:
– De har spilt videre også har de ombestemt seg. De spilte jo lenge etter situasjonen, dette er virkelig merkelig.
Frem til krittmerket gikk Valon Berisha, som har takket nei for å spille for det norske landslaget til fordel for Kosovo. 25-åringen lurte keeperen i feil retning og utlignet for bortelaget.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)
Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Men bare fire minutter inn i den andre omgangen var Lazio nok en gang oppe i ledelsen etter et mål fra Marco Parolo og nok en gang utlignet Red Bull Salzburg, denne gangen i form av Takumi Minamino.
Med dette resultatet ville ikke Salzburg ha et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret i Østerrike, men det var før det raknet for bortelaget.
I løpet av to minutter gikk Lazio fra 2-2 til 4-2. I det 74. spilleminutt skrev Felipe Anderson seg opp på scoringslisten, i det 76. minutt gjorde Ciro Immobile det samme.
Dermed har veien til en semifinale i Europa League blitt lang for norske Fredrik Gulbrandsen, som ble byttet ut etter 70 minutter, og Red Bull Salzburg. Returoppgjøret spilles 12. april.
– Vi vet at vi kan gjøre veldig mye hjemme, men vi gjør veldig mange dumme feil her, vi må bare gi gass hjemme, sa Berisha etter kampen.
Champions League
Gode Haaland-nyheter i forkant av Genk-kampen
26/11/2019 KLOKKEN 16:21
Tipico Bundesliga
Haaland er ikke kvitt kneskaden – kan gå glipp av Berge-møte
21/11/2019 KLOKKEN 14:02