Populære sporter
All sport
Vis alt

Berisha og Gulbrandsen møter Lazio i kvartfinalene i Europa League: – Blir en interessant kamp

Espen Solly

Oppdatert 16/03/2018 klokken 13:55 GMT+1

I dag ble kvartfinalene i Europa League trukket, og det ble en grei trekning for de to nordmennene.

Berisha og Gulbrandsen

Foto: Eurosport

RB Salzburg, med Valon Berisha og Fredrik Gulbrandsen på laget, møter Lazio borte i første kvartfinalekamp 5. april. Det er overkommelig motstand mener Eurosports fotballkommentator Petter Bø Tosterud.
– Det er en helt grei trekning for RB Salzburg. De hadde selvfølgelig håpet å unngå Atlético Madrid som alle andre. Salzburg har 19 kamper ubeseiret i Europa, og det blir spennende å se om de kan fortsette sånn. De imponerte stort mot Borussia Dortmund i åttendelsfinalen, og kampen mot Lazio blir en interessant kamp, sier Tosterud.

De største favorittene

Det store favoritten til å ta seg hele veien i Europa League er Atletico Madrid, og Sporting Lisboa er nok ikke de som er mest fornøyd med denne trekningen.
– Atlético Madrid får en kort reise, og skal møte en motstander som har hatt bedre generasjoner enn de har nå. Spanjolene er de alle må slå denne våren, og jeg tror de skal ta seg greit videre, sier Tosterud.
Arsene Wenger og Arsenal har hatt en tung periode i Premier League, men spiller godt i Europa League. I åttendelsfinalen slo de Milan 5-1 sammenlagt, og skal nå møte et CSKA-lag som gikk videre på bortemålsregelen på bekostning av Lyon.
– Turneringen blir viktigere og viktigere for Arsenal. De har stilt med et mer toppet mannskap de siste kampene etter gruppespillet, og skal være brukbart fornøyd med CSKA Moskva som motstander, men det er selvfølgelig aldri enkelt borte i Russland.

– Den morsomste kampen

I den siste kvartifnalen skal RB Leipzig ta i mot Marseille i Tyskland. Dette er en kamp Eurosports fotballkommentator ser veldig frem til.
– RB Leipzig mot Marseille tror jeg blir den morsomste kampen. Det er to offensive lag som spiller åpen fotball, og som kan ha stor underholdningsverdi.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame