RB Salzburg, med Valon Berisha og Fredrik Gulbrandsen på laget, møter Lazio borte i første kvartfinalekamp 5. april. Det er overkommelig motstand mener Eurosports fotballkommentator Petter Bø Tosterud.
– Det er en helt grei trekning for RB Salzburg. De hadde selvfølgelig håpet å unngå Atlético Madrid som alle andre. Salzburg har 19 kamper ubeseiret i Europa, og det blir spennende å se om de kan fortsette sånn. De imponerte stort mot Borussia Dortmund i åttendelsfinalen, og kampen mot Lazio blir en interessant kamp, sier Tosterud.

De største favorittene

Bundesliga
Haaland-dobbel sikret seriesølvet for Borussia Dortmund
20/06/2020 PÅ 15:39
Det store favoritten til å ta seg hele veien i Europa League er Atletico Madrid, og Sporting Lisboa er nok ikke de som er mest fornøyd med denne trekningen.
– Atlético Madrid får en kort reise, og skal møte en motstander som har hatt bedre generasjoner enn de har nå. Spanjolene er de alle må slå denne våren, og jeg tror de skal ta seg greit videre, sier Tosterud.
Arsene Wenger og Arsenal har hatt en tung periode i Premier League, men spiller godt i Europa League. I åttendelsfinalen slo de Milan 5-1 sammenlagt, og skal nå møte et CSKA-lag som gikk videre på bortemålsregelen på bekostning av Lyon.
– Turneringen blir viktigere og viktigere for Arsenal. De har stilt med et mer toppet mannskap de siste kampene etter gruppespillet, og skal være brukbart fornøyd med CSKA Moskva som motstander, men det er selvfølgelig aldri enkelt borte i Russland.

– Den morsomste kampen

I den siste kvartifnalen skal RB Leipzig ta i mot Marseille i Tyskland. Dette er en kamp Eurosports fotballkommentator ser veldig frem til.
– RB Leipzig mot Marseille tror jeg blir den morsomste kampen. Det er to offensive lag som spiller åpen fotball, og som kan ha stor underholdningsverdi.
Bundesliga
Lewandowski og Coman fikset «The Double» for Bayern
25/05/2019 PÅ 20:19
UEFA Europa League
RBK klarte uavgjort mot Leipzig etter Reginiussen-scoring
13/12/2018 PÅ 21:59