Vardar – Rosenborg 1-1:
Rosenborg hadde kun æren pluss en seiersbonus fra UEFA å spille om da de gjestet makedonske Vardar i den siste kampen i gruppespillet av Europa League torsdag kveld.
Mike Jensen var hjemme på grunn av fødsel, men ellers stilte Rosenborg og Kåre Ingebrigtsen et sterkt lag i Skopje. Rosenborg fikk en grusom start og havnet under etter ni minutters spill. Ytalo scoret for vertene, men Rosenborg utlignet på overtid av første omgang ved straffesparket til Nicklas Bendtner. Andrè Hansen leverte en solid kamp mellom stengene og reddet poenget for trønderne.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53

– Du store allverden

I det 74. minutt tok en hund seg inn på banen og avbrøt spillet. Kampen ble stoppet i cirka et halvt minutt. Keeperen ga en kosesyk hund rikelig med kjærlighet før spillet startet igjen. En bisarr situasjon som fikk både Eurosports duo Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal til å bryte ut i latter.
– Du store allverden. Hvordan kom han seg inn. Har han løst billett eller? Keeperen viste at han hadde hundetekket og fikk ham til å ligge, kommenterte Eurosport kommentator Kenneth Fredheim.
Saken fortsetter under videoen:
Hjemmelaget fikk en flott start på kampen og tok ledelsen i det niende minutt. Boban Nikolov flikket et langt oppspill videre tilsynlatende med skulderen videre til Ytalo som kom alene med keeper. Ballen satte han enkelt i mål bak keeper Andrè Hansen. Eurosports fotballekspert var ikke imponert over forsvarsspillet til RBK.
– Det er en fryktelig start for Rosenborg, igjen. Det er alt for billig å slippe inn mål der. Det er tre store og sterke midtstoppere i midten der, konkluderte Kjetil Rekdal.

Solid straffe av Bendtner

Rett før pause fikk Rosenborg straffe da Samuel Adegbenro kom alene med keeper. Nigerianeren ble lagt i bakken i det han skulle runde keeper. Nicklas Bendtner satte straffen til høyre for keeper og i mål. En iskaldt straffespark.
– En viktig scoring for Rosenborg som har hatt en svak andre halvdel av første omgang. Det er et solid straffespark som går inn ved stolpen. Om keeper hadde gått riktig vei tror jeg han skulle ha slitt med å redde den, sa Rekdal.
Begge lag skapte fine muligheter etter pause, men maktet ikke å avgjøre kampen.
Eliteserien
Glimt-kapteinen håper å se Botheim i gult igjen: – Verdens beste lagkamerat
28/03/2022 PÅ 16:57
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38