Atlético Madrid-trener Diego Simeone ønsker seg positiv energi fra hjemmefansen torsdag. Da tar Atlético imot Arsenal til returkamp i Europa Leagues semifinale.
Det spanske hovedstadslaget fikk med seg 1-1 fra første kamp i London. Dermed har Simeone og co. et lite overtak før returen. Det hjelper også på selvtilliten at Atlético knapt slipper inn mål på eget gress. Simeone ser fram til å bryne seg på Arsène Wengers mannskap.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
– Vi trenger positiv energi. Vi vil at stadion skal «eksplodere». Vi har viljen som skal til for å nå finalen, sier Simeone, som selv ble sendt på tribunen i første kamp.
Han har oppskriften klar før returmøtet med engelskmennene.
– Vi vil prøve å være godt organisert. Vi ønsker å spille veldig direkte. Vi er nødt til å levere hvert eneste sekund, for vi vet hvor viktig hver eneste duell kommer til å bli, sier argentineren.
Wenger gir seg i Arsenal til sommeren. Europa League er franskmannens siste håp om en tittel denne sesongen. Han håper naturlig nok å avslutte det 22 år lange oppholdet i London-klubben med en triumf i Europa.
Vinneren av Europa League får dessuten spille i Champions League neste sesong.
– Jeg vil avslutte denne kjærlighetshistorien (med Arsenal) på en god måte, sier Wenger.
(©NTB)
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49