Det var i søndagens kamp mot Aalesund at 23-åringen ikke bare fikk seg én, men to smeller. Det kan i verste fall gjøre at han mister returoppgjøret mot polske Lech Poznan torsdag kveld, hvor Haugesund har med seg en 3-2-ledelse.
– Det var to ulike situasjoner. Først var det en stempling på innsiden av ankelen og en annen situasjon hvor han tråkket litt over. Da stivnet han etterpå, sier Ørjan Sørhus til Eurosport.no.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Sørhus er klubbens fysioterapeut og har fulgt skadeutviklingen til spilleren tett de siste dagene.
– Han har hentet seg bra inn siden søndag. Vi har et godt håp om at han blir klar til kamp. Er smertene innenfor det han kan tåle, tåler han en full kamp. Han vil bli tapet opp og alt sånt. Det er en kombinert støtskade og en liten strekk på leddbånd, sier Sørhus.

Kveldstrening i Polen vil gi svar

Pilene har pekt oppover etter at han måtte forlate banen mot Aalesund, noe Haraldseid også merker.
– Jeg har trent meg ganske bra inn. Jeg har hatt voldsom bedring siden søndag. Jeg gjør alt jeg kan for å rekke den. Så lenge det fortsetter å bli såpass mye bedre, håper jeg å nå kampen, sier han til Eurosport.no.
Onsdag morgen går flyet til Polen. Haraldseid har nesten pakket ferdig kofferten og blir uansett med laget nedover. Dagen før kamp vil en kveldstrening gi svar på om han har reist til Polen for å være tilskuer eller ikke.
– Det er selvfølgelig ingen tvil om at det vil være ekstremt gjevt å være med på den kampen. Jeg har ekstremt lyst til å være med på den kampen, så det første som slo meg da jeg ble skadet var «torsdag, torsdag, torsdag», sier Haraldseid, og sikter til kampdagen.
– Jeg krysser det jeg har for at det går bra. Det vil bli en stor opplevelse, sier han.

God prestasjon gir håp før returen

Haugesund ledet på et tidspunkt 3-0 i det første oppgjøret, men slapp inn to mål på slutten. Uavgjort eller seier vil dermed garantere avansement.
– Vi har et utgangspunkt som er ok. Vi skulle gjerne hatt et bedre resultat i bagasjen.
– Det var en såpass bra prestasjon i første kamp som gir tro på at vi kan gjøre det. Det vil bli et annet trøkk der nede som vi må takle. Jeg er spent, og gleder meg veldig, sier Haraldseid.
PS. Det ventes at Haris Hajradinovic vil være 100 prosent kampklar. Eirik Mæland og Anthony er ikke tilgjengelige, men sistnevnte forventes tilbake i full trening neste uke.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11