Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (35) skal kneopereres i USA onsdag. Det bekreftes av Manchester United-manager José Mourinho.
Mandag opplyste den italienske Sky Italia-journalisten Gianluca DiMarzio at den svenske stjernespissen hadde reist til USA for å la seg operere. Det ble tirsdag bekreftet av Mourinho.
– Han er Amerika for å opereres og starte rehabiliteringen. Det er det eneste som betyr noe for oss, sa portugiseren på spørsmål om Ibrahimovics framtid i klubben.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
Ifølge DiMarzio skal Zlatan opereres av den 66 år gamle legen Freddie Fu onsdag. Fu holder til ved Universitetet i Pittsburgh og er ekspert på korsbåndsskader.
den 35-årige svensken at han ikke tenker på å gi seg med fotballen.
– Jeg skal ta meg gjennom dette og komme tilbake enda sterkere. En ting er sikkert, det er jeg som bestemmer når det er slutt og ingen annen. Å gi opp er ikke noe alternativ. Vi ses snart, skrev han.
Manchester United bekreftet i helgen at han har pådratt seg en omfattende kneskade. Klubben ville derimot ikke gi noen prognose om hvor lenge han vil bli borte fra fotballbanen.
(©NTB)
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 PÅ 21:54