Kasper Dolberg (19) har tatt Fotball-Europa med storm denne sesongen.
Ajax-stjerneskuddet har notert seg for 23 fulltreffere og vært en vesentlig del av et purungt Ajax-lag som har tatt seg helt finalen i Europa League. Forrige uke vant han også prisen som årets talent i den nederlandske æresdivisjonen.
Onsdag inntar Dolberg og lagkameratene Friends Arena like utenfor Stockholm for å bryne seg på Manchester Uniteds stjernegalleri, i det som garantert blir hans største kamp så langt i den hittil korte karrieren.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
Men før den tid må det kanskje litt reparering til for den 19 år gamle dansken.
For under oppvarmingen til bortemøtet med Willem II i siste serierunde, sendte Dolberg avgårde en suser over mål og opp blant publikum.
Ifølge Telegraaf traff avslutningen en nederlandsk supporter, som skal ha brukket armen på to steder, i et forsøk på å stoppe ballen som hadde retning mot hans 11 år gamle nevø.
Noen dager etter kampen dukket supporteren opp på Twitter, hvor han viste frem den gipsede armen og med en oppfordring til Ajax om at de måtte lære Dolberg å treffe innenfor stengene når varmer opp.
Historien kan likevel se ut til å få en lykkelig slutt da den Dolbergs klubb tok kontakt med den uheldige supporteren og ba om å få hans adresse. Hvilken gest de planlegger for å gjøre opp for sin toppscorers litt upresise avslutning er ennå ikke kjent, men kanskje historien vil få sin konklusjon før onsdagens Europa League-finale.
Europa League-finalen mellom Ajax og Manchester United ser du uansett på Eurosport Player og MAX onsdag fra 20.00!
PS! Ajax vant for øvrig oppgjøret 3-1, og unge herr Dolberg ble kampens første målscorer.
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 PÅ 21:54