AFP

Er Zlatans karriere truet?

Er Zlatans karriere truet?
Av NTB

21/04/2017 08:49Oppdatert 21/04/2017 09:00

José Mourinho var ikke spesielt optimistisk da han kommenterte skaden til Zlatan Ibrahimovic (35) etter avansementet til semifinalen i Europa League.

90 minutter var spilt da Zlatan landet forkjært, og TV-bildene viste at kneet fikk seg en ordentlig trøkk. Svenskens ansiktsuttrykk viste at han hadde betydelig smerter, og han tok seg til den høyre kneet da han ruslet av banen for egen maskin.

På sosiale medier var det mange som spekulerte i om korsbåndet kunne være røket. I så fall betyr det et avbrekk for Zlatan på mellom åtte og tolv måneder. Hvis det stemmer spørs det hva som eventuelt skjer med hans videre karriere.

Video - Betyr dette karriereslutt for Zlatan?

00:59

Ordknapp

Mourinho var ganske ordknapp etter oppgjøret. Han sa ikke altfor mye under pressekonferansen.

– Jeg vil avvente før jeg sier for mye. Jeg ønsker å være optimistisk, men er det ikke, sa portugiseren.

Mourinho trodde ikke at skaden var av det lette slaget.

– Jeg foretrekker å vente til alle tester er gjort, og deretter kommentere. Men nyhetene er temmelig negative.

(saken fortsetter under videovinduet)

Video - Høydepunkter: Manchester United - Anderlecht

02:56

Behandling

Zlatan Ibrahimovic fikk behandling på sidelinjen etter at han gikk av banen og hinket senere ut gjennom spillertunnelen. Zlatan er Manchester Uniteds toppscorer spiller med 28 mål denne sesongen.

Også backen Marco Rojas pådro seg en kneskade i løpet av kampen, og ifølge José Mourinho ser det heller ikke spesielt lyst ut for hans vedkommende.

19 år gamle Marcus Rashford gjorde 2–1 i ekstraomgangene mot Anderlecht, og sendte med det Manchester United videre til semifinalen i Europa League.

(©NTB)

0
0