Jonas Moen Rye

Oppdatert 17/03/2017 klokken 09:47 GMT+1

Tarik Elyounoussi vartet opp med en ordentlig perlescoring, men det var ikke nok for Olympiakos åttedelsfinalen mot Besiktas.

Football Soccer- Besiktas v Olympiacos - UEFA Europa League Round of 16 Second Leg - Vodafone Arena, Istanbul, Turkey - 16/3/17 Olympiacos' Tarik Elyounoussi scores

Den tyrkiske serielederen tok seg til slutt videre med 5-2 sammenlagt etter å ha slått Elyounoussis Olympiakos 4-1 hjemme torsdag kveld.
Vincent Aboubakar satte inn 1-0 for vertene med et flott hodestøt, før tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel doblet halvveis ut i den første omgangen.
Elyounoussi reduserte med en nydelig volley knappe ti minutter senere etter innlegg fra venstreback Aly Cissokho.
Fem minutter før pause mistet kampens første målscorer Aboubakar hodet og skallet ned en Olympiakos-forsvarer, noe som resulterte i et soleklart rødt kort fra den britiske kamplederen Michael Oliver.

Se Tariks frekke scoring

Dermed gikk lagene til pause vel vitende om at en utliging for Olympiakos ville sende gjestene videre på flere scorede bortemål totalt.
Utligningen kom aldri, til tross for massivt gresk press etter hvilen. I stedet var det Babel som fikk muligheten på en overgang, og feide all tvil til side da han satte inn sitt andre for kvelden. Fem minutter før full tid fastsatte innbytter Cenk Tosun sluttresultatet til 4-1, bare minuttet etter at tyskeren kom på banen.

Berge kontrollert videre

amtidig i Belgia tok Sander Berge og Genkt seg greit videre til kvartfinalen etter 1-1 hjemme mot Genk. 19-åringens lag hadde skaffet seg et meget godt utgangspunkt med 4-2-seieren i motsatt oppgjør, og avansementet var i realiteten aldri truet.
Den tidligere Vålerenga-spilleren fikk 90 minutter i sin vante rolle, defensivt på midtbanen.