Molde skal opp mot Elfsborg i andre runde, LSK skal spille mot finske SJK og Viking skal måle krefter mot tsjekkiske Sparta Praha denne uken.
Returoppgjøret spilles neste uke. Nå er det også klart hvem de møter dersom de tar seg videre sammenlagt.
UEFA Europa Conference League
Molde videre etter sjokkredusering i Ungarn
15 TIMER SIDEN
  • Molde møter i så fall Kairat (Kasakhstan) eller Kisvarda (Ungarn)
  • For Viking venter eventuelt Motherwell (Skottland) eller Sligo Rovers (Irland)
  • Lillestrøm får enten Royal Antwerpen (Belgia) eller FC Drita (Kosovo)
LSK har på papiret fått den vanskeligste trekningen dersom Royal Antwerpen gjør jobben mot Drita. Den belgiske klubben kommer fra en god sesong ligasesong. De endte på en 4. plass bak Club Brügge, Union Saint-Gillois og Anderlecht.
Det venter hjemmekamp først for alle de norske lagene dersom de tar seg videre. Oppgjørene i den tredje runden 4. og 11. august.

Kan bli nordisk duell

Tidligere mandag ble også den tredje runden i Champions League trukket. Dersom Bodø/Glimt tar seg forbi Linfield i andre runde, venter enten Zalgiris eller Malmö. Der er den svenske klubben storfavoritt. Det samme kan sies om Bodø/Glimt i møtet med Linfield.
I fjor tok Malmö seg til gruppespillet i Champions League. Der fikk svenskene det tøft, og endte med ett poeng i gruppen bestående av Juventus, Chelsea og Zenit.
Bodø/Glimt røk ut allerede i første Champions League-kvalifiseringsrunde i fjor, da de møtte den polske seriemesteren Legia Warszawa.
Likevel ble det et eventyr i Europa, ettersom Bodø/Glimt tok seg til et gruppespill i Conference League. Der gikk de senere hele veien til en kvartfinale.
Dersom Bodø/Glimt skulle ryke i en eventuelt tredjerunde, vil de være sikret et nytt gruppespill i Europa. Da vil de regjerende norske seriemesterne gå inn i playoffen til europaligaen. Ryker de der, er det rett inn i Conference League-gruppespill.
Sett denne?

Kritisk Henriksen snakket ut med fansen: – Er skikkelig skuffet

UEFA Europa Conference League
Europa-eventyret fortsetter for Viking
16 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Europa-drømmen knust for Lillestrøm
16 TIMER SIDEN