Ekspertens Molde-børs etter tapet i Stockholm: – Streng lærdom

Petter Bø Tosterud

Oppdatert 15/09/2022 klokken 20:56 GMT+2

Dette er Discoverys ekspert Petter Bø Tosteruds spillerbørs etter Djurgården - Molde. Kampen endte 3-2.

Sivert Mannsverk.

Spillerbørs

Jacob Karlstrøm 4
Fikk god hjelp av stolpen i kampens første minutt i det som kunne blitt en klønete start for sisteskansen. Blir utsatt for en sperre på hjørnesparket hvor Djurgården scorer sitt første. Glipper et ufarlig skudd fra 25 meter hvor returen settes i mål. Reddes av linjemannen der.
Martin Bjørnbak 5
Får i likhet med resten av forsvaret kjørt seg godt i åpningen av kampen. Vinner flere viktige dueller mot Radetinac.
Eirik Haugan 5
Blir satt under press fra første minutt og får ikke skikkelig ro med ballen i beina.
Birk Risa 5
Bryter godt flere ganger. Varierende kvalitet på oppspillene.
Martin Linnes 7 BB
Starter villig og ofte ute på høyresiden. Kommer til en god skuddmulighet som han blåser over etter 76 minutter. Gjør en solid kamp med kapteinsbindet rundt armen.
Emil Breivik 6
Blir mye løping uten ball i førsteomganen. Har en veldig god avslutning på kampen hvor det ser ut som om han orker mer enn de fleste. Løper for to og kroner det hele med en scoring.
Sivert Mannsverk 6
(90+4 min)
Hadde frimerke mot Gent, men i dag er det han som må løpe mye etter en god Djurgården-midtbane. Får paradokosalt nok vist kvalitetene sine i større grad med ball etter at Molde blir en spiller mindre på banen.
Etzaz Hussain 5
(63 min)
Det går litt for sakte og han har flere enkle pasningsfeil.
Mathias Løvik 4
(65 min)
Fikk en overraskende mulighet fra start. Nyttig erfaring for han, men savnet etter Kristoffer Haugen var merkbart.
Ola Brynhildsen 6
Kjemper godt i duellene og fighter til seg et straffespark på herlig vis. Sover på frisparket Djurgården scorer på. Settes opp av Linnes etter 72 minutter, og kommer til en god mulighet hvor avslutning går like utenfor.
David Datro Fofana 5
Hysj hysj!, sa Fofana da han satte straffesparket med minusgrader i mål. Hej då!, sa svenskene da Fofana fikk sitt andre gule kort etter 57 minutter. Streng lærdom.

Innbyttere:

Kristian Eriksen
(Inn etter 63 min)
Energisk innbytter. Akkurat slik Molde har tenkt å bruke han denne høsten.
Magnus Grødem
(Inn etter 65 min)
Får gult kort for filming før han rekker å bli svett. Utover dette klarer han ikke sette så stort preg på kampen.