Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-spiller slapp ikke inn i Ukraina

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 08/12/2021 klokken 20:51 GMT+1

Bodø/Glimt fikk seg en overraskelse i passkontrollen på Zaporizhzhia internasjonale flyplass. Victor Boniface (20) manglet de rette papirene til å slippe inn i landet.

Victor Boniface og Ulrik Saltnes

Foto: Eurosport

Torsdag møter Bodø/Glimt den ukrainske klubben Zorya Luhansk i Conference League, men opptakten til den siste gruppespillskampen har ikke gått på skinner for bodøværingene.
Avisa Nordland skriver at Victor Boniface ikke hadde de nødvendige dokumentene for å komme seg inn i Ukraina. Overfor avisen erkjenner daglig leder at dette skyldes en feil av Bodø/Glimt.
– Det er bare å beklage. Dette burde ikke skjedd. Det er en glipp fra vår side, sier Frode Thomassen.
Nigerianeren er fortsatt på flyplassen i Ukraina, og venter på en endelig konklusjon fra Glimt-ledelsen. De er i dialog med UEFA, ukrainske myndigheter, norske myndigheter og NFF, og jobber nå på spreng med å komme opp med en løsning.
– Enten så får vi han hit på hotellet vårt, eller så må vi sende en person herfra som setter kursen sammen med Victor tilbake til Norge, forteller Thomassen til avisen.
Til tross for at Glimt har forsøkt alt for å få Bonfiace gjennom passkontrollen, måtte de til slutt se seg nødt å sende spissen tilbake til Bodø.
Victor Boniface er nylig tilbake fra en korsbåndskade, som har holdt han ute av spill hele sesongen.

Nøkkelspiller ute

En som garantert er utilgjengelig mot Zorya Luhansk er nøkkelspiller Fredrik André Bjørkan. Venstrebacken - som nylig signerte for Hertha Berlin - sliter med en ankelskade. 23-åringen blir værende hjemme i Bodø.
Bjørkan satt på benken i forrige Conference League-kamp mot CSKA Sofia, men har gått glipp av de to siste Eltiteserie-kampene.
De positve nyhetene for gultrøyene er at Sondre Brunstad Fet er med til den siste gruppespillskampen. Midtbanespilleren var ikke med i helgens kamp mot Brann, men er nå tilbake på treningsfeltet.
Med seier i Ukraina vil Bodø/Glimt være gruppevinner.
picture

Oppsiktsvekkende Glimt-tanke: – Vet ikke om man skal le av det Knutsen sier

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame