Bjørkan slapp med skrekken etter å ha fått en smell i kneet søndag mot Sandefjord, og er med det aktuell for en plass i startelleveren som møter Roma på Stadio Olimpico torsdag.
Glimt-trener Kjetil Knutsen holdt likevel kortene tett til brystet på pressekonferansen i den italienske hovedstaden onsdag, og meddelte at det fortsatt ikke er bestemt om forsvarsbautaen blir å se i aksjon.
UEFA Europa Conference League
Glimt bare tre poeng unna å bli gruppevinner etter lekestue på Aspmyra
25/11/2021 PÅ 21:53
– Vi vet ikke enda. Han er ute på feltet i dag, så vi er positive til det, svarte Knutsen på spørsmål om Bjørkan.
Se bildene Glimt-fansen absolutt ikke ville se:

Skade på nok en Glimt-stjerne: – Brutalt

Derimot svarte Glimt-treneren noe mer konkret når det kom til spørsmål om Patrick Berg, som de siste ukene også har slitt med en skade i kneet etter kampen mot Strømsgodset i slutten av oktober.
– Status der er at vi fortsatt ikke vet, men at han trolig ikke spiller, fortsatte Knutsen.
Fra før er også kaptein Ulrik Saltnes ute resten av sesongen etter at han røk leddbåndet i kneet tidligere i høst.

– Hjemmebane eller bortebane spiller ingen rolle

Torsdag venter José Mourinho og Roma til returoppgjør i Conference League. Nordlendingene kommer stinne av selvtillit etter den knusende 6-1-seieren på Aspmyra, men tar langt fra lett på kampen som venter i den italienske hovedstaden.
– Toppnivået deres er ekstremt høyt og vi vet at de stiller med et toppet mannskap. Det blir et lag med noen ekstra prosenter sammenlignet med laget som møtte oss på Aspmyra, sier Knutsen.
Men til tross for bortebane, så har ikke den regjerende norske seriemesteren noen planer om å la Roma styret showet på Stadio Olimpico torsdag kveld.
– Hjemmebane eller bortebane spiller ingen rolle. Vi er nødt til å ha den selvtilliten og identiteten vår i bunnen. Vi må tørre å holde ballen - både når de kommer opp og presser oss, eller når vi spiller dem lavt.
UEFA Europa Conference League
Kom med stikk til ekspertene: – Vi har atter en gang motbevist dem
24/11/2021 PÅ 12:27
UEFA Europa Conference League
Italiensk avis: – Dommeren gjorde flere feil
05/11/2021 PÅ 08:15