Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-profil før ny Roma-dyst: – Funnet en effektiv oppskrift

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 14/04/2022 klokken 10:52 GMT+2

Bodø/Glimt møter Roma for fjerde gang på under et halvt år torsdag. Lagets høyreback Alfons Sampsted mener de har alle forutsetninger for å lykkes igjen.

Hugo Vetlesen, Alfons Sampsted og Gilbert Koomson

Foto: Getty Images

De gulkledde fra Bodø har en strålende statistikk mot José Mourinhos menn. To hjemmeseirer (6-1 og 2-1) og én uavgjort (2-2) i Italia er fasiten i conferenceligaen.
Torsdag står en semifinalebillett på spill.
– Vi har funnet en oppskrift mot Roma som er ganske effektiv. Da må vi bare fortsette å jobbe med detaljer i spillet vårt som gjør at vi får enda bedre grep på kampen. Det blir gøy å måle seg mot dem igjen på bortebane. Vi har alle forutsetningene for å gjøre en bra prestasjon nok en gang, sier Sampsted i et klubbintervju.
Den islandske høyrebacken spilte alle tre kampene mot Roma.
Sett denne?
picture

Ut mot Mourinho: – Han har et verdisyn så langt unna hva jeg står for

I oktober så litt over 40.000 tilskuere Glimt få med seg ett poeng fra Stadio Olimpico. Nå er det ventet 30.000 flere til et utsolgt oppgjør.
– Atmosfæren er fantastisk der. Når fansen synger Roma-sangen før kamp, det er helt utrolig. Nå har jeg hørt at det kommer enda flere enn sist, så atmosfæren blir sikkert enda bedre. Vi forventer en tøff kamp mot en bra motstander, sier Sampsted.
Kvartfinalereturen har fått en ekstra dimensjon over seg etter bråket på Aspmyra sist uke. Der ble det tumulter mellom Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos i garderobeområdet etter kampslutt.
Knutsen og Santos er begge suspendert av Det europeiske fotballforbundet. Glimt anket avgjørelsen, men den ble avvist av appellkomiteen i Uefa. Det betyr at begge må holde seg unna teknisk sone under kveldens kamp.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame