ASPMYRA (Discovery):
Det går mot en ytterligere gjenåpning av landet, og de neste ukene er det ventet at regjeringen skal avvikle flere av de strenge restriksjonene vi nå har levd med det siste halvannet året. Under fredagens pressekonferanse redegjorde regjeringen for de neste stegene i gjenåpningen, der det ifølge VG legges opp til en avvikling av restriksjonene knyttet til arrangementer og sammenkomster de neste ukene.
UEFA Europa Conference League
Roma sponser finalebillett til fansen som så ydmykelsen på Aspmyra
06/05/2022 KLOKKEN 13:32
Regjeringen ønsker ikke å sette en spesifikk dato for gjenåpningen, men det er ventet at nedtrappingen fases inn fra og med mandag 27. september.
Det kan være gode nyheter for Eliteserie-klubbene, og spesielt for Europa-spillende Bodø/Glimt.

Knutsen: – Blir kok

Torsdag 21. oktober tar de helgule fra Bodø nemlig imot Jose Mourinho og Roma i den andre hjemmekampen i Conference League-gruppespillet.
Det er ikke hugget i stein at Glimt får slippe inn rundt 6000 tilskuere (fullsatt) til den kampen – noe som er 3250 flere enn det som var tilfellet under hjemmekampen mot Zorya Lugansk, men går utviklingen i riktig retning kan det se ut som at det blir et fullsatt Aspmyra når Roma kommer nordover.
– Fantastiske nyheter. Det blir kok, spår Kjetil Knutsen til Discovery.
Glimt-treneren forteller at han var mektig imponert over det Aspmyra-publikummet leverte i den første gruppespillkampen mot det ukrainske laget, men bare tanken på nærmere 6000 tilskuere mot Roma gir Knutsen et bredt smil om munnen.
– Opplevelsen og stemning på arenaen blir helt annerledes. Om vi får slippe inn 6000 kommer det til å bli en stor opplevelse for hele byen og for alle som holder med Glimt. Disse Europa-kampene er ikke bare for spillerne ute på banen, men det er nok også utrolig gøy for de som sitter på tribunen og får oppleve det, sier treneren til Discovery.
Før hjemmekampen mot Roma skal Bodø/Glimt opp mot bulgarske CSKA Sofia på bortebane i Conference League, i tillegg til seriekamper mot Vålerenga (H), Stabæk (B) og Sarpsborg 08 (H). Onsdag møter Bodø-laget også Alta i Finnmarkshallen, i det som er den tredje runde av Cupen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen.

Dediserer målet til kona: – En tung periode

RBK på 90-tallet

Med 3-1 til Glimt over Zorya Lugansk og 5-1 til Roma over CSKA Sofia, er standarden satt i gruppe C i Conference League. To hjemmekamper gjenstår i gruppa, i det som kan bli to ordentlige festkvelder i Bodø.
Kjetil Knutsen håper Bodø/Glimt kan skape like minnerike øyeblikk i Europa som det Rosenborg gjorde på 1990-tallet.
– Jeg har referert til Rosenborg noen ganger, og det er jo noe folk husker den dag i dag. Vi som var gamle nok til å huske 90-tallet husker du jo de kampene som noe helt spesielt, mimrer Glimt-treneren, som har vært sterkt ønsket som ny trener på Lerkendal etter at Åge Hareide bestemte seg for å legge trenerskoene på hyllen etter 2021-sesongen.
Med seriesølv, seriegull og Europa-gruppespill, har de siste årene vært et eneste stort eventyr for Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt. Nå ønsker bergenseren å bryte nye barrierer med de helgule.
– Det at vi kan skape vår lille fantastiske historie i Bodø er utrolig. Ja, vi er en liten klubb og en liten by, men det er det ingen som snakker om når fighter står på ute på banen. Da kan vi bryte barrierer hver eneste dag. Det er vi klare for, understreker Knutsen til Discovery.
UEFA Europa Conference League
Reagerer på forskjellsbehandling: – Så urimelig at det ikke går an å ta alvorlig
15/04/2022 KLOKKEN 08:15
UEFA Europa Conference League
Mourinho etter avansementet: – Det var ingen kamp
14/04/2022 KLOKKEN 21:26