Populære sporter
All sport
Vis alt

Bodø/Glimts anke avvist av UEFA – video viser tumultene

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 13/04/2022 klokken 13:42 GMT+2

UEFA opplyser i en pressemelding at Glimts anke er avvist.

Kjetil Knutsen og José Mourinho

Foto: Getty Images

Det betyr at Kjetil Knutsen ikke får lede Bodø/Glimt mot Roma i den italienske hovedstaden torsdag kveld.
I pressemeldingen står det at «anken fremsatt av FK Bodø/Glimt og Kjetil Knutsen er avvist. Følgelig opprettholdes vedtaket fra UEFAs kontroll-, etikk- og disiplinærorgan av 11. april 2022»
UEFA har suspendert Kjetil Knutsen og keepertrener i Roma Nuno Santos fra kampen på Stadio Olympico etter tumultene i tunnelen på Aspmyra stadion.

Video viser basketaket

Onsdag publiserte den britiske avisen The Independent det som angivelig skal være videoen av tumultene i spillertunnelen.
Videoen, som er filmet gjennom en glassdør, er uklar, men det er mulig å skimte både dytting og form for slag.
Avisen skriver at dette er videoen som har ført til at både Nuno Santos og Kjetil Knutsen er utestengt fra returoppgjøret.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med daglig leder i Bodø/Glimt Frode Thomassen uten å lykkes.
Ifølge Avisa Nordland har Bodø/Glimt innkalt til en ny pressekonferanse nå klokken 13:45. .

Påvirker ikke oppladningen

I pressemeldingen fra UEFA står det videre at Knutsen utestenges fram til en avgjørelse er tatt av UEFAs kontroll-, etikk- og disiplinærorgan.
Knutsen stilte ikke på onsdagens pressetreff i Roma. Det gjorde derimot Glimt-kaptein Ulrik Saltnes, stopper Marius Høibråten og mentaltrener Bjørn Mannsverk.
Spillerne spesifiserte at det utenomsportslige bråket rundt Kjetil Knutsen, og det at han ikke blir å se langs sidelinjen under torsdagens oppgjør, ikke påvirker oppladningen til oppgjøret nevneverdig.
– Jeg tror nok forberedelsene er helt som vanlige og en treners arbeid foregår nok 99,9 prosent av tiden utenfor de 90 minuttene man spiller kamp, så det er ikke noe vi skal gå rundt og bekymre oss for, sa Saltnes på pressetreffet.
Bodø/Glimt leder 2-1 etter det første oppgjøret. Ulrik Saltnes og Hugo Vetlesen scoret målene for de helgule. Vinneren møter enten Leicester eller PSV i semifinalen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame