OPPDATERT: Klokken 17:22 melder Bodø/Glimt at kampen mot Roma er utsolgt.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
– Vi merker trøkket, helt utvilsomt. Merker det bare på folk i byen. Når vi i klubben går i butikken, så får vi stort sett alltid spørsmål om billettene til denne kampen.
Det sa arrangementansvarlig i Bodø/Glimt Ørjan Heldal til Discovery, en drøy halvtime etter at klubben slapp billettene til hjemmekampen mot Roma i Conference League.
Sesongkortinnehavere har allerede fått lov til å sikre seg billetter til oppgjøret. Innehaverne består av cirka 2300, noe som betyr at det fortsatt er muligheter for flere tusen andre å sikre seg et setet for å se storkampen på Aspmyra.
Og det er liten tvil om at det ikke har gått hus forbi for fotballgale bodøværinger. Idet klokken passerte 16:30 meldte Bodø/Glimt om lang kø og stor interesse.
– Vi ser at det er veldig mange inne. Det kan se ut som at det er utsolgt, men det er det ikke nødvendigvis. Men det er nok ensifret antall billetter igjen nå, fortsatte Heldal.
Totalt ble det lagt ut 2284 billetter mandag.
– Vi får ikke solgt ut hele Aspmyra i dag, ettersom bortesupportere og UEFA også har krav på billetter, understrekte han.
Bodø/Glimt står med fire poeng etter de to første kampene i Conference League-gruppespillet. De helgule slo først Zorya Luhansk 3-1 på Aspmyra, før det endte målløst i bortetmøtet mot bulgarske CSKa-Sofia i slutten av september.
Roma topper gruppen med to av to trepoengere.
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10