Se Sverige - England i U21 EM på Eurosport Norge og Eurosport Player fredag klokken 18.00.
Everton bekrefter torsdag kveld at Jordan Pickford har signert en femårskontrakt med klubben og dermed forlater keeperen Sunderland etter nedrykket fra Premier League.
Overgangssummen skal være på 25 millioner pund (cirka 270 millioner kroner), men kan stige til 30 millioner pund (cirka 320 millioner kroner) avhengig av lagets- og spillerens prestasjoner.
U-21 EM
Den engelske forbannelsen fortsetter
27/06/2017 PÅ 18:46
Overgangssummen er britisk rekord for en keeper og overgangen skjer kun dagen før England møter Sverige U21 VM der Pickford er med i troppen.
– Det er fantastisk å signere for klubben. Forrige sesong var min første i Premier League. Å få sjansen i Everton nå, og fortsette karrieren min og vise alle hva jeg kan gjøre i klubben, er utrolig, sier keeperen til klubbens hjemmeside.
– Jeg har U21-turneringen å tenke på nå, noe som er stort for meg og lagkompisene mine. Forhåpentligvis kan jeg være på mitt beste og være i en god posisjon for neste sesong for å komme med førstelaget, fortsetter 23-åringen.
Manager Ronald Koeman er strålende fornøyd med å ha fått på plass signaturen til keeperen.
– Vi har sett kvalitetene hans gjennom prestasjonene i Premier League forrige sesong, og gitt hans unge alder, er vi sikre på at han vil bli enda bedre. Jeg ser frem til å ønske ham velkommen neste måned og ønsker ham lykke til med Englands U21-tropp i Polen, sier Koeman til klubbens hjemmeside.
Den engelske U21-landslagskeeperen hadde egentlig ønsket å utsette en overgang til etter U21-EM, men Everton handlet raskt. Liverpool-laget sendte det medisinske apparatet sitt til Polen, hvor U21-EM pågår, for å fullføre legesjekken av keeperen.
U-21 EM
U21-EMs overraskelser – Elmas (17) kan være den neste juvelen i europeisk fotball
27/06/2017 PÅ 13:18
U-21 EM
Tittelforsvareren på hodet ut av EM
23/06/2017 PÅ 07:39