Kanalen hevder den har flere kilder på at Hegerberg gjør comeback.
I så fall er hun aktuell for sommerens EM-sluttspill. Hegerberg spilte sist for Norge 24. juli 2017. Norge spiller landskamper mot Kosovo og Polen i VM-kvalifiseringen i april. Troppen til disse blir tatt ut torsdag.
– Som spiller selv så var det å være med på landslaget en del av karrieren. Hun har oppnådd ekstremt mye på kort tid, men det med landslaget er noe som mangler. Jeg håper at hun tenker at å spille med flagget på brystet er viktig for henne, sier tidligere landslagsprofil Solveig Gulbrandsen til TV 2.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
10 TIMER SIDEN
– Vi trenger henne, det er ikke noe tvil om det. Vi trenger en ledertype, vi trenger en profil og en så god fotballspiller for det norske landslaget, fortsetter Gulbrandsen.
Lyons Hegerberg har de siste sesongene vært gjennom lange skadeperioder, og en alvorlig kneskade satte henne utenfor i halvannet år.
Hegerberg står med 38 mål på 66 A-lagskamper for Norge.
Hun hoppet av landslaget kort tid etter den norske EM-fiaskoen sommeren 2017. Det begrunnet hun med at målsettingene og resultatene ikke var gode nok fra landslagets side, og at hun ville bruke all sin energi på klubblaget Lyon.
Siden har Norges Fotballforbund jobbet aktivt for å få Hegerberg til å snu. Det siste året har nyvalgt fotballpresident Lise Klaveness vært til stede på flere av 26-åringens kamper denne sesongen og vært i dialog med Hegerberg. Det gjorde hun i rollen som toppfotballdirektør.
Martin Sjögren har vært Norges landslagssjef for kvinner siden slutten av 2016. Under hans ledelse er en VM-kvartfinale (2019) beste norske mesterskapsresultat.
(©NTB/Discovery)
Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
12 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
17 TIMER SIDEN