Trondsen er allerede på plass i Norge og deltar på landslagets trening på Ullevaal torsdag.
– Vi var litt seine på avtrekkeren med Trondsen. Vi ga Bjørkan treningen i går, så det gjorde at Trondsen kom seg i et fly til Istanbul. Are (Hokstad, koordinator for A-landslaget) fikk tak i ham midt mellom Oslo og Istanbul på en tekstmelding, så han måtte bare legge seg inn på et hotell i stedet for å dra videre. Han kom tilbake i dag tidlig og rakk akkurat treningen, fortalte Solbakken på torsdagens pressekonferanse.
Eliteserien
Disse Eliteserie-trenerne tjente mest i fjor – én skiller seg klart ut
5 TIMER SIDEN

Erstatter Bjørkan

Trondsen kommer inn som erstatter for Fredrik Bjørkan. Bodø/Glimt-spilleren hinket av gårsdagens trening.
– Vi var rimelig sikre på at Fredrik ikke kom til å klare treningen, men han insisterte hardt på å prøve og jeg ville jo gi ham sjansen. Vi ville gjerne ha med ham. De tre timene var et par timer for mye for Trondsen. Da satt han i flyet, fortsatte han.
Den tidligere Rosenborg-spilleren spilte mest på midtbanen i Eliteserien, men i Trabzonspor er han blitt brukt som venstreback. Det var også der han spilte i landslagsdebuten mot Portugal tilbake i 2016. Da spilte han for Sarpsborg 08.
Trondsen står med fire kamper for landslaget. Søndag vil det være eksakt fire år siden han spilte sin forrige landslagskamp.

Berisha ute

Også Viking-spiss Veton Berisha er utilgjengelig til landslagssamlingen. Der hentes det imidlertid ikke inn noen erstatter ettersom bredden på spissplass er vurdert god nok.
– Veton Berisha reiser hjem. Han får vi ikke frisk. Det er den skaden han har hatt hele tiden som forverret seg litt i Mjøndalen-kampen. Både vi og han trodde at han skulle håndtere den, men nå reiser han hjem, sa Solbakken under en pressekonferanse i går.
Norge tar imot Latvia førstkommende lørdag. Deretter gjester landslaget Nederland i Rotterdam tirsdag i det som kan bli en gruppefinale.
Sett denne?

Glisende Norwich-Normann om Knutsen: – Jeg tror jeg sier minst mulig

VM
Flere lag bøtelagt av FIFA under VM
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Rosenborg henter finsk midtbanetalent
7 TIMER SIDEN