Lørdag fikk Vegard Forren debuten for Eide og Omegn, i det som endte med tap mot Dahle i 4- divisjon. Stopperen kontrakt med Brann ble terminert kort tid etter den famøse nachspielskandalen, men overfor Discovery bekreftet Forren at nachspielet ikke var grunnen til at kontrakten ble terminert.
– Det er ingen sammenheng mellom de to tingene. Timingen for min del var perfekt, og andre synes det passer dårlig etter det som skjedde. Jeg skjønner at enkelte spekulerer i det, men dette er noe vi har jobbet en stund med, sier Forren til Discovery.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
5 TIMER SIDEN
En drøy måned etter at kontrakten med Brann ble terminert, signerte Forren altså en avtale med den lokale klubben Eide og Omegn.
Men turen kunne også ha gått videre til Trondheim og Nardo.
Trondheimsklubben – som holder til i 2. divisjon – bekrefter overfor Nidaros at de forhørte seg om stopperen før han signerte for nordmøringene.
– Jeg hadde dialog med agent Sverre Mauseth og det var muligheter. Det hadde vært veldig spennende. Jeg er tilhenger av å gi folk en sjanse og han kunne tilført oss rutine, sier sportssjef Thomas Erikstad til lokalavisen.
Forren-agenten sier følgende til Nidaros:
– Vegard har familie i Molde, er sykemeldt og flytting til Trondheim var nok ikke aktuelt. Selv om det var en artig tanke fra Nardo, forklarer Sverre Mauseth.
Sett denne?

Enorme smerter etter «Helland-dobbel»: – Vet ikke hva han har imot skrittet mitt

Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
8 TIMER SIDEN