Ødegaard sliter med jumpers knee og spiller i øyeblikket med smerter. Det har medført at Real Sociedad har måttet ta ned både kamp- og treningsbelastningen til drammenseren.
Foran torsdagens hjemmemøte med Sevilla roser trener Alguacil den norske midtbaneeleganten for å bite tennene sammen og fullføre sesongen.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
2 TIMER SIDEN
– Martin gjør en stor innsats for å bidra og holder ut smertene. Han kunne ha reist for to uker siden, fått behandling og vært klar til neste sesong, men han har bestemt seg for å være med til slutten, sier Alguacil ifølge avisen Mundo Deportivo.
Tidlig i juli var Ødegaard i Barcelona for å sjekke det vonde kneet. Siden har han vært på banen i flere kamper for Sociedad.
Mandag slo han den målgivende pasningen da William José sendte San Sebastian-klubben i ledelsen 1-0 mot Villarreal. Det var 21-åringens første målpoeng på lang tid.
Oppgjøret endte med seier 2-1 til Ødegaard og lagkameratene. Nordmannen spilte en drøy time.
Real Sociedad ligger på 7.-plass og kjemper om europaligaspill når to serierunder gjenstår i La Liga. Kun målforskjellen skiller opp til Getafe på den viktige 6.-plassen.
Etter torsdagens møte med Getafe venter en svært vrien bortekamp mot Atlético Madrid i siste serierunde.
(©NTB)

Molde-bautaen om den mentale omstillingen: – Et helt annet press her

Fotball
Lionel Messi vant Gullballen for sjuende gang
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Imponert over egen klubb: – Bare å ta av seg hatten
4 TIMER SIDEN