Det opplyser klubben i en pressemelding. Rognsø startet i jobben 1. januar, men er trekker seg kun etter få måneder i jobben.
Årsaken er uenighet i retningen klubben skal ta fremover,
VM
Amerikansk sportsjournalist død i Qatar: – Enorm sorg
2 MINUTTER SIDEN
– Omstillingsprosessen i klubben er krevende. Jobben har vært å lede denne prosessen og finne ut hvordan Sogndal skal se ut i fremtiden. Undertegnede og styret har jobbet godt sammen. Underveis kommer det vanskelige valg og selv om vi er enige i mye er det stor avstand på noen felt. Det er til slutt styret som bestemmer. Det vil alltid være vanskelig når dette skjer, men klubben har fått satt et helt nødvendig fokus på prosessen og det blir andre som får ta utviklingen videre, sier Rognsø.
Styreleder Tor Arne Ness synes det er kjedelig at Rognsø trekker seg og understreker at de har hatt god dialog hele veien, men styret respekterer at det er ulike syn.
– Terje har utfordret klubben på mange områder slik vi håpte på, men samtidig har han fått en del vanskelige utfordringer i fanget denne perioden. Klubben er i en krevende økonomisk situasjon, noe som gjør omstillingen mer utfordrende en det som var forespeilet, forklarer Ness i pressemeldingen.
Sett denne?
VM
Argentina til semifinale etter VM-drama – slo Nederland i straffesparkkonkurranse
12 TIMER SIDEN
VM
Ferdig som landslagssjef etter VM-exiten
13 TIMER SIDEN