Tre Odd-skader på 40 minutter: – Aldri opplevd noe lignende

Oppdatert 03/04/2018 klokken 09:20 GMT+2

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo slet med å forstå hva som skjedde da tre av spillerne hans måtte ut med skade i første omgang da laget spilte 1-1 mot Rosenborg.

odd

Etter bare tre minutters spill i Skien måtte Fredrik Semb halte av banen. 28-åringen har slitt med skade den siste tiden og Eurosport får opplyst at det mest sannsynlig er snakk om en strekk på baksiden av låret.
En halvtime senere var det Torgeir Børvens tur til å gå av banen. Etter å ha sklidd ut av banen og inn i et av reklameskiltene, skal han ha fått en strekk i leggen. Til Eurosport sier han at han har slitt mye med skader, men aldri har hatt strekk i leggen før.

Skjønner ikke hva som skjer

Bare ti minutter senere måtte Odd gjøre sitt tredje og siste bytte da Fredrik Nordkvelle måtte ut. Inn kom Markus André Kaasa.
– Hva er det som skjer med Odd og tre som må av?
– Jeg lurer på det samme. Jeg må spørre de andre rundt meg om hva som skjer. Det er tydeligvis en del som kjenner noe, sa Steffen Hagen til Eurosport i pausen.
I løpet av den første omgangen hadde dermed hjemmelaget brukt opp samtlig tre bytter. Da Odd-trener Dag-Eilev Fagermo fikk spørsmål om byttene svarte han følgende:
– Det vet jeg ikke. Det får vi ta i morgen, men jeg har aldri opplevd noe lignende som trener at man må ha tre spillerbytter på. Det er synd, sa Fagermo.

Komisk selvmål

Kort tid inn i andre omgang skulle nok Fagermo gjerne sett at han kunne gjort noen endringer.
På et frispark fra Pål André Helland gikk Odd-keeper Sondre Rossbach ut for å plukke ballen. Altfor sent oppdaget han at ballen kom til å gå over han. Suseren fra Helland gikk dermed i en elegant bue og i mål.
Så klønet Rosenborg det til for seg selv bare to minutter senere. En komisk situasjon da Njie fikk ballen foran boksen og den trillet mot målet. I et forsøk på å klarere ballen klinket Birger Meling til, men traff lagkamerat Jacob Rasmussen i stedet og ballen gikk inn i mål. Et realt selvmål.
– Det var helt surrealistisk. Vi mistet en etter en. Det er synd at det blir slik, men det er godt å se at de som kommer inn gjør en god jobb. Vi begynner å få en god stall, det var en litt tynn stall i vinter, men fortsetter vi slik skal vi klare å ta tre poeng snart, sa Jone Samuelsen til Eurosport etter kampen.
Dette var Odds første poeng i årets sesong, de ligger nå på en 13. plass, mens Rosenbrog fremdeles står uten seier med sine to poeng på en plass over klubben fra Skien.