Saken oppdateres.
Det skriver NFF i en pressemelding.
Fotball
Deila klar for MLS-finale: – Hele klubben og supporterne må nyte det
2 TIMER SIDEN
Berg, Henriksen og Lode testet positivt i Oslo torsdag.
– Spillerne som har avgitt positiv prøve har vært i karantene på spillerhotellet siden landslagssamlingen ble avsluttet lørdag. De ville ikke risikere smittespredning ved å reise hjem, og har fulgt smittevernreglene med bruk av munnbind og praktisert sosial distanse. Spillerne har ikke hatt kontakt med andre personer, sier landslagslege Ola Sand.

Elabdellaoui smittet forrige uke

NFF skriver at spillernes klubber er varslet. Trioen blir værende i isolasjon.
Forrige uke testet Omar Elabdellaoui positivt på koronaviruset.
– I UEFA-protokollen tar man høyde for smitterisiko, men målet er å eliminere videre smitte internt og å forhindre smitte til storsamfunnet. I vårt tilfelle var total isolasjon av smittet spiller første grep. Sannsynligvis har denne vært smitteførende samme dag som positiv test ble avlagt (torsdag 12.11.). Regler for smittevern er fulgt, men mest sannsynlig har en eller flere spillere hatt nær nok kontakt med den aktuelle spilleren til å pådra seg smitte. De tre spillerne er tilnærmet symptomfrie natt til fredag, sier Sand.
Saken fortsetter under lenken.

Ekspert kritisk: Savner større utvikling under Hareide

André Hansen i karantene

Rosenborg skriver på Twitter at landslagsmålvakt André Hansen testet negativt torsdag kveld, men at han må sitte 10 dager i karantene fra og med torsdag.
– Dette er veldig synd for Markus. Det eneste som betyr noe nå er at han ikke blir alvorlig syk og at alt går bra med han, sier Åge Hareide.
– Helsa går foran alt. Vi skal ta godt vare på begge to når de kommer tilbake, legger han til.
Rosenborg-lege Reidar Due sier til Eurosport.no at de skal ta vare på duoen i samarbeid med fotballforbundet. Utover det henviser han til Hareide og sportssjef Micke Dorsin.
Eliteserien
Bortvist fra Aspmyra etter rasistiske tilrop – politiet oppretter sak
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
15 TIMER SIDEN