Latvia-Norge 0-2
Norge hadde ingen problemer med å ta med seg tre poeng hjem fra Riga lørdag kveld.
– Vi skal egentlig vinne mer, men jeg er den type trener som synes det er perfekt hvis man holder nullen borte og scorer ett eller to mål, sa Solbakken til TV 2 etter kampen.
Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
17 MINUTTER SIDEN
– Det vi har gjort på denne samlingen har vært bunnsolid, fortsatte Solbakken.
Dermed henger Norge fortsatt godt med i gruppe G før hjemmemøtet med Gibraltar.
– Jeg håper vi får avsluttet med å score noen mål hjemme mot Gibraltar. Da blir det en spennende oktober også, sa landslagssjefen.

Tidlig straffe

Norge tok oppskriftsmessig kommandoen fra start og hadde mye ball. Etter et par brukbare sjanser fikk Erling Braut Haaland muligheten fra straffemerket, og drylte ballen ned i hjørnet.
Etter scoringen fortsatte Norge å ha ballen mye. Men den totale dominansen ga ikke ytterligere uttelling i målprotokollen. Lagene gikk til pause på norsk 1-0-ledelse.
Etter pause fortsatte Norge-kjøret. Haaland og Moi var toneangivende og kom begge til flere muligheter. Etter 66 minutter skulle det også lykkes for Moi, som banket til med venstrebenet. Et flott skudd i lengste hjørne sørget for 2-0 til Norge.
– Det er deilig. Det er mye selvtillit og ting sitter. Det er deilig det om dagen, og jeg håper bare det fortsetter nå, sa Norges formspiller til TV 2 etter kampen.

King-miss

Norge hadde stålkontroll bakover og spilte seg til flere gode muligheter med gode kombinasjoner offensivt. Det kunne og burde vært mer enn 2-0. Erling Braut Haaland kom til flere gode muligheter, men skuddene manglet litt presisjon. Helt på tmapen kom også Joshua King inn og fikk til to kjempesjanser. Men ballen endte i stolpen på den første og King tråkket feil på den andre. Dermed ebbet det ut på 2-0 til Norge.
Tirsdag venter Gibraltar på Ullevaal.
Sett denne?

Solbakken om landslagsjokeren: – Det er fortjent

Fotball
Dirty tricks, Eliteseriespilleren som bør på landslaget og hodeskader
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
FHI og Helsedirektoratet gir grønt lys for fulle tribuner neste uke
3 TIMER SIDEN