Etter kun tre måneder i Rosenborg er Torgeir Børvens tid i Trondheim nå over. Onsdag ble den tidligere Odd- og Vålerenga-spissen presentert som Ankaragücü-spiller.
Den tyrkiske klubben skriver på sine hjemmesider at Børven har signert en toårskontrakt med Ankara-klubben, med mulighet for forlengelse på ett år. Også Rosenborg bekrefter salget på sine hjemmesider onsdag ettermiddag.
OBOS-ligaen
– De har opplevd ting ikke alle andre har
19 MINUTTER SIDEN
– Vi fikk inn et bra bud som var riktig for klubben, og etter en dialog med Torgeir følte vi at dette var bra for begge parter, sier sportslig leder Micke Dorsin til egen klubb, som allerede tirsdag bekreftet at Børven hadde reist for å gjennomføre den medisinske testen med en annen klubb.
Torgeir Børven knyttet seg til Rosenborg 30. juni, etter å ha signert for trønderne drøye to uker tidligere. Nå har spissen altså signert for tyrkiske Ankaragücü. Børven blir dermed lagkamerat med tidligere Bodø/Glimt-kaptein Ricardo Friedrich, som signerte for tyrkerne i januar.
Børvens nye klibb endte egentlig sist i den tyrkiske ligaen, men koronaviruset og utvidelse av ligaen førte til at ingen lag rykket ned. Dermed er det 21 lag med denne sesongen, noe som igjen fører til at fire lag rykker ned ved sesongslutt.
Det kan fort hende Børven må prestere relativt kjapt, dersom det ikke skal bli en ny bunnplassering for laget, som faktisk var helt nede på tredje øverste nivå tilbake i 2016/2017-sesongen. Laget kom seg tilbake til toppdivisjonen høsten 2018, etter flere turbulente sesonger.
Eliteserien
Derfor falt valget på Hertha Berlin: – En spennende klubb
33 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Fotballklubbene i villrede etter koronatiltak: – Total forvirring
2 TIMER SIDEN