FÅ MED DEG ALT FRA ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!
Da Sandviken-trener Alexander Straus så sitt eget lag lage straffespark i søndagens kamp mot Trondheims-Ørn langet han ut et spark mot nærmeste vannflaske.
Det resulterte, ifølge Bergensavsien, at han fikk beskjed av dommeren om å sette seg på tribunen, noe han godtok.
VM
Stjernespilleren gir seg på landslaget
2 TIMER SIDEN
Men etter å ha satt seg på tribunen skal treneren ifølge dommeren ha ropt instruksjoner til spillerene ute på banen. Noe som er et brudd på Norges Fotballforbund sitt regelverk. Han har derfor fått to kampers karantene, en for å ha sparket til vannflasken og en for å ha ropt fra trubunen.
– Jeg ga ingen taktiske instrukser. Det var rop som «kom igjen», og «kom dere tilbake». Rop man vanligvis hører fra de som sitter på tribunen, sier Straus til BA.
Til avisen forklarer han at han forsår at dommeren var i sin fulle rett til å vise han bort etter å ha sparket til flasken, noe han skal ha beklaget, men mener det likevel burde være mulig å vise litt skjønn når det kommer utestengelsen.
– Det sto skrevet i dommerrapporten, og i en utfyllende rapport fra fjerdedommer, at Alexander Straus ved gjentatte anledninger ga instruker til laget etter å ha blitt utvist, sier Andreas Ringstad i disiplinærutvalget til BA.
Han legger til at Sandviken, som vant kamen mot Trondheims-Ørn 3-1, har frem til fredag å anke avgjørelsen om de er uenige.

Alexander Straus

Foto: Scanpix

OBOS-ligaen
Var på prøvespill hos tidenes VM-toppscorer: – Mulighet jeg ikke kan si nei til
2 TIMER SIDEN
VM
Avis: Ronaldo vraket mot Sveits
19 TIMER SIDEN