Det melder VIF på sine hjemmesider onsdag ettermiddag.
27-åringen kommer fra Twente i hjemlandet, hvor hun returnerte etter å ha spilt for LSK Kvinner fra 2014 til 2016.
Nå gjenforenes Spitse med sin trener fra den tiden, Monica Knutsen.
Toppserien
Brochmann går til byrival
19/12/2018 PÅ 14:28
– For meg har det vært overraskende at ikke en større klubb har plukket opp Sherida. Spesielt etter at Nederland ble mestere på hjemmebane sist sommer med et godt og velspillende lag, der Sherida absolutt var en viktig spiller som lagets kaptein i sin sentrale midtbaneposisjon. At hun nå velger å komme tilbake til Norge, gleder meg stort, sier Knutsen.
Selv sier midtbanespilleren at hun hele tiden har hatt et ønske om å komme seg ut igjen, og at returen til Norge er bestemt i samråd med familien.
– Vi har en ni måneder gammel sønn, så jeg må også vurdere hva som er riktig for familien. Norge føles som hjemme for oss. Kjæresten min har jobb og vi føler at dette er riktig for oss.
Spitse har signert en toårsavtale med Oslo-klubben.
– Toppserien er en god liga og jeg ser frem til å spille kamper på et høyt nivå hver eneste uke. Planene til klubben, og ikke minst måten det jobbes på, gjør at jeg er veldig glad for det neste steget i karrieren. Jeg ønsker FC Twente lykke til videre, og takker for året som er gått.
Spitse er Vålerengas andre profilerte signering denne vinteren. Fra før har klubben hentet Isabell Herlovsen fra kinesiske Jiangsu.
Toppserien
LSK-kapteinen mister cupfinalen
27/11/2018 PÅ 14:22
Toppserien
Tre kamper unna full pott gjennom en hel sesong
21/09/2018 PÅ 19:27