Onsdag ble daglig leder Joacim Heier og Sanel Kapidzic enige om at de skulle skille veier. Dansken tar med flyttelasset til hjemlandet torsdag, men utelukker ikke at karrieren kan fortsette i Norge, skriver Fredriksstad Blad.
– Nei, dere har ikke hørt det siste fra meg på fotballbanen, men mer spill i FFK blir det ikke, sier spissen til avisen.
– Jeg utelukker heller ikke en retur til norsk fotball, men dessverre gikk det ikke som ønsket i FFK.
Eliteserien
Returnerer til Vålerenga: – Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves
EN TIME SIDEN
(saken fortsetter under)

– Det har vært et kaos

Søndag ble det klart at Fredrikstad spiller på nivå tre neste år. Et 3-5-tap mot Notodden over to kamper gjør at klubbene bytter divisjon, noe som er et tungt kapittel i FFKs historie.
– Det har vært et kaos. Det har vært tøft mentalt og forstyrrende med alt som har skjedd rundt klubben, forteller Kapidzic.
Angriperen har blitt toppscorer de siste to årene i klubben. Denne sesongen endte han med elleve fulltreffere, men det var kun nok til å berge kvalikplass.
Les også: Gråtkvalt FFK-spiller måtte trøstes av supporterne
– Jeg kom til en ambisjonsrik klubb, hvor alt lå til rette for å lykkes. Men mye har skjedd underveis, og under min korte tid i klubben har jeg blant annet spilt for fire trenere, sier han.
Den siste treneren han spilte under var Bjørn Petter Ingebretsen, men Strømsgodset-mannen klarte ikke å gjøre det «umulige» på tre kamper i Fredrikstad.
Eliteserien
Bekrefter enighet: Mot norsk overgangsrekord for Glimt
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ble hyllet etter drømmedebut: – Jeg trives best under press
4 TIMER SIDEN