For etter overgangen fra Strømsgodset i vinter, har drammenseren høstet mye ros for sine prestasjoner i Ungarn. Med Ferencváros ble han seriemester i fjor og bidro med fire mål på ni starter i serien.
Nå har norsk-kenyaneren nok en gang markert seg – ved å score ett mål i hver av kampene mot bulgarske Ludogorets i Champions League-kvaliken.
– Det har gått bra. De er veldig fornøyde med meg her, sier Nguen til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
Midtbanetalentet klart for OBOS-klubb
5 TIMER SIDEN
Les også: Vurderer å anke «uforståelig» bot

Scoret mot god motstand

Og det er ikke hvilket som helst lag «Tokki» scoret to mål på i første kvalikrunde.
– Vi fikk jo egentlig en veldig tøff motstander i Ludogorets. De har stort sett vært i gruppespillet i Champions League og i Europa League de siste årene.
– Men det går veldig bra nå. Denne klubben har som mål å komme inn i gruppespillet i Champions League. Det er veldig stort her med spill i Europa.
Neste kamp venter Valletta fra Malta.
– På papiret er det et enklere lag å møte enn Ludogorets, slår Nguen fast.

– Har enda mer inne

25-åringen oppsummerer tiden i Ungarn som positiv etter de første månedene er unnagjort.
– Nå vil jeg si at det har gått enklere. Jeg tror det har mye å si med nytt land, ny klubb og ny kultur. Fått med meg noen gode kamper mot Videoton og et lokalderby.
Han signerte i vinter en kontrakt som binder han til den regjerende ungarske seriemesteren ut sommeren 2022. Endelig føler Tokmac Nguen at han kan begynne å se framover og vise alt han har å by på.
– Jeg har enda mer inne enn hva jeg har fått vist. Jeg har egentlig slitt litt med småskader siden jeg kom hit, forteller han.
Sesongen starter igjen tidlig i august. Da er målet for Ungarns beste klubb at man nok en gang skal vinne serien. I tillegg bør man vinne cupen og spille i Europa utover høsten. Det er med andre ord høye krav til Nguen og de andre spillerne. Da hjelper det at Budapest ikke er verdens verste sted å bo.
– Jeg trives veldig! Det er fin by, og det er ikke så langt hjem. Hvis jeg vil reise hjem, så får jeg gjort det på dagen.
Sett denne?
Fotball
Var på prøvespill hos Chelsea – nå jakter unggutten spilletid på øverste nivå
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Flo henter landslagsspiller til Sogndal
7 TIMER SIDEN